Pucha18 Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 cooler master to boxowy od amd :) (chyba) zrestartuj biosa nic sie nie stanie!wszytsko wykrywa a jakbys miał jakies problemy to napisz na forum!wez pamieci timingi na auto.masz te pamieci w dualu?zobacz jak beda działac w nim i bez niego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dakeyras Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Pamięci próbowałem na różne sposoby wstawiać (jedyne co ruszałem w tym kompie :-D) i zawsze jest to samo. Bez pamięci zresztą też :-D. Cały czas się boję tego restartowania BIOSa (tzw lęk przed nieznanym :wink: ). Żeby później żadnych jaj nie było. Za dużo kasy poszło, żebym jeszcze coś potem musiał dopłacać. A co do wentylatora to sprytnie - dali boxowy a gwarancję mam na rok. Jutro będą bęcki ;-). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucha18 Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 nic nei bedziesz płacił.jak zauwaza ze biosa zresetowałes(w kazdym badz razie mozesz powiedziec ze tak miałes od nowowsci) poza tym jak zaniesiesz kompa to 1 co zrobi typ to pewnie biosa zresetuje:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dakeyras Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 To pewnie jutro to zrobię, bo teraz mi się nie chce :-D Ale tak sobie myślę, że skoro coś się wali, to może jest jakaś grubsza sprawa i jak mi się tak będzie co jakiś czas robiło to nie będę zadowolony. Zwłaszcza, że wywalał mi się np z NBA Live 2003 i 3dMarka 2001 :-( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dakeyras Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Ja miałem większe szczęście do ich serwisu. Wczoraj o 16 zawiozłem kompa, a dzis o 12 miałem telefon, że już mozna odebrać :-D. w ogóle okazało się, że płyta główna była spalona 8O. Nie mam pojęcia od czego, ale wazne że nie musiałem ani grosza za wymianę dopłacić :-). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Souler Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 jak maja poznac reset biosu jak nie wiedza co to znaczyu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...