simonis Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Czy ktos moglby mi podpowiedziec jaka jest wydajnosc tego radiatorka, musze schlodzic to co w podpisie. Producent podaje ze max 2600, ale slyszalem opinie ze 3200 tez da rade chlodzic http://www.4max.pl/produkt.asp?g=24&gg=19&id=35 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 powinien sobie poradzic , zastanow się nad zalmanem 7000Alcu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simonis Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 powinien sobie poradzic , zastanow się nad zalmanem 7 000Alcu:cry: :cry: Wiem i zrobilbym to bez wahania, ale brak otworow wokol procka :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simonis Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 a moze radiator Thermalright SLK-947U i do niego wentylator papsta 8x8 , będzie napewno cicho i wydajnieTo tez jest dobry pomysl, ale gdzie kupic ten radiator??? Czy papst wystarczy? ma tylko 1500 obrotow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 :?: simonis co chesz osiagnac - bo na CNPS6000 na Full (obroty wentylatora) to moze i temp bedzie w miare ale halas bedzie potworny, natomiast na Low bedzie juz cieplutko :( co do radiatorow Thermlaright - podobno beda niedlugo - niestety skoro nie masz dziurek to musilabys kupic SLK 800A lub 900A (oba z zapinka dla Socket A) a takich prawdopodnie nie bedzie - zapytaj ZenFist'a :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simonis Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 To co zrobic z tym fantem?? Aero7+. SilentBoster, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowy Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Brak otworów na tej płycie nie jest wystarczającym powodem aby zrezygnować z Zalamna 7000 cua. http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=449...zalman+7000+cua Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 tiaa i urwie mu socketa i wogule nie bedzie mial kompa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simonis Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Brak otworów na tej płycie nie jest wystarczającym powodem aby zrezygnować z Zalamna 7000 cua. http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=449...zalman+7000+cua Przeczytalem juz dawno Twoj topic :) ale troche sie boje tego zalmana :? a jak odleci z calym socket'em?? hi, hi :lol: Raczej skupie sie na czyms lzejszym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowy Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 "Odlecieć" na pewno nie odleci. Już raz mój komp "się przewrócił" i .... nic. Trzyma jak kamień i oto chodzi. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 ja przy tym radiatorze zapodałem napiecie zedu 2.23v i jakoś to wytrzymał nie przekroczyłem 60c w stresie więc o co chodzi z standardowym wiatrakiem ciągnoł do 1.9v orginalnego 3200+ nabank pociągnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...