arthi Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 http://www.diestarsvonmorgen.de/special/sl...gshotsanta.html Panowie, moj rekord to 348,3m, ale bede trenowal, bo nic nie dostalem :wink: teraz wy pokazcie na co Was stac! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 a ja dostalem dzisiaj bombonierkę i nie będe rzucal św.Mikołajem , on jest dla nas tak dobry , a ty widocznie byles zły , ciesz się ze nie dosales ruzgi albo co gorsza ruzgą :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Oj nie ładnie Manial nie ładnie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Za to, że dziś nic mi nie przyniósł to go na 350m posłałem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Za to, że dziś nic mi nie przyniósł to go na 350m posłałem :Dladnie, ja polepszylem swoj wynik 350,4m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cr4shh Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 348,3 o_O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SentineL Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 330 i do tego renifera nie moge dorzucic :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zobaczcie http://www.liquidgeneration.com/sabotage/f...st_sabotage.asp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 350,4 :!: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 350,4 :lol: I to jest max jaki mozna rzucic dziadkiem mrozem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 hm wrzuciłem podobny link do topicu smiechu ;) Kumpel dorzuca go do renifera niemalze.. brakuje paru stóp.. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 350.4 cyba dalej sie nie da bo juz 5 razy tyle samo walnołem a moze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitek Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 tak potwierdzam dziadek mroz dalej nie leci :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Hm co jest po reniwerze? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 heh po kolejnych 20 probach tez do tego doszlem! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Hehehehe, dokładnie to samo ktoś zapodał równo rok temu :] Cóż za ironia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackul Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Ehh nigdy nie byłem dobry w gierki. Wyrzucałem go już z 10x i mój najlepszy wynik to 195 m :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 bylo juz kiedys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 To faktycznie ten sam Santa, co w zeszłym roku - nieźle musi być obolały :] 307 i już mi się nie chce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 346.4 i dalej dolecieć jakoś nie może. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 350,4 :lol: I to jest max jaki mozna rzucic dziadkiem mrozem :lol: No niestety max... z 15 razy to powtórzyłem i dałem sobie spokój. Myślałem, że można skosić renifera :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 ja wyrzucilem dwa razy 350.4 - mysle ze na tym mozna zakonczyc topic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Narazie 337 spróbuję jeszcze dorzucić do tego 350,4 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Panowie nie rzucac św. Mikolajem :evil: do podobnych celow sluzy ten PAN :arrow: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=53299&highlight= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 I faktycznie 350,4m to max :]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zobaczciehttp://www.liquidgeneration.com/sabotage/frost_sabotage.asp Zajebiste :D Przypomina mi to pewnego PPS`a - "Dla odwaznych". Full wypas 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 350.4 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Tak jak i rok temu mikołaj zaliczyl 350,4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 348,4 i jakos za kazdym razem omija renifera :D upgrade:juz 350,4 stuknelo :D upgrade no 2:350,4 stuknelo 10 razy (biedny Mikolaj :D) ale jakos dalej nie chce... Jednak grywalnosc nie zla :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 http://www.dami.pl/~jerkul/download/humor/klaus.htm z cyklu mikołaj :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...