Pjetal Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Mam nagrywarkę Liteona LTR-52327S i nie chodzi mi żadna wersja Nero :( w koło wyskakuje komunikat "This version of application cannot be run in this language " Wiem ci to znaczy tylko że mi to wyskakuje przy każdej wersji, każdy możliwy serial próbowałem wpisać i na każdym to samo, CO MAM ROBIĆ ??:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 chyba masz cos z jezykiem problem a nie z spawarką Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 a probowales zainstalowac w innym jezyku ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Masz problem z numerkiem do nero miałem to samo odinstaluje wszytekie nero z restartuj i zaisntaluj wersje strasza z "orginalnym" serialem Ja miałem ten sam problem z nero 6,0,0,23 i serialem od 6,0,0,19 jak znalzłęm odpowiedni serial pomogło Podczas ponownej instaalcji uważaj aby zmienić numerek zaraz pod twoim imieniem i firmą bo zapisuej sie tam serial z twojej pierwszej próby instalacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 wedlug mnie instalujesz jezyk 'language' (pewnie polski) nie odpowiadajacy do danej wersi nero. A wogole to polecam nero 5.5.10.42 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Odinstaluj Nero, wyrzuc pozostaly katalog Ahead, usun z rejestru klucze: HKEY_CURRENT_USERSoftwareAhead HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREAhead Sciagnij instalator oraz pakiet jezykowy z netu i zainstaluj na nowo - musi isc... http://www.ahead.de/en/download_nero.php?pak=1 http://www.ahead.de/en/sp_file.php?sp_file=plk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pigmej .- Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Ja z tym nie mialem problemów .. Też mam spaware DVD Lite-On'a i wypalam Nero 6.0.0.19 z language pack ( 6.0.0.19 ) . :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 mam taki sam zestaw jak ty i niemam problemow z nagrywaniem :) tak wiec cos musi byc u ciebie nietak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 wedlug mnie instalujesz jezyk 'language' (pewnie polski) nie odpowiadajacy do danej wersi nero. A wogole to polecam nero 5.5.10.42 chyba nawet sie nie da zainstalowac lang. packa do innej wersji niż jest on przeznaczony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 chyba nawet sie nie da zainstalowac lang. packa do innej wersji niż jest on przeznaczony :)Zainstalowac to sie napewno nie da... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobex Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Miałem to samo, trzeba wywalić folder Ahead i wyczyścić rejestr. Zresztą kolega wyżej już napisał. Teraz mam Nero 6.0.0.28 i śmiga. pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...