gawadam Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Mam pytanko, często przy zakupie mobo w parametrach jest napisane "Dual ddr 400", i nie jestem pewien czy to oznacza iżta płytka obsługuje w dualu ddr'y tylko 400Mhz czy też wszystkie?? Byłem w paru sklepach się zorientować i w jednym koleś wogóle nie widział co to jest ten Dual ddr :-) a w innym powiedzieli że każdą ddr'ke obsłuży ale nie są pewni czy na pewno... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Wszystkie DDR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spideroso Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 kurce... Oznacza to ze MOBO obsluguje pamici w tzw trybie DUAL, i sa to pamieci DDR, do 400Mhz włącznie... ale obsluguje tez single DDR, i inne starsze technologie...No moze poza SDRAM. ale to inna bajka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Skoro 400MHz to i 533 obsłuży. Są już 566??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobex Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Skoro 400MHz to i 533 obsłuży. Są już 566??? OCZ wypuścił DDR566Mhz ale może zejdzmy na ziemię.....przede wszystkim z cenami. pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...