Piotrux Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Sprzet tak jak w podpisie aktualnie puszczony na 166*12.5. Problem w tym ze roznie w roznym czasie mam resety, czasem po 5 min czasem po 2 godz. System win xp, bios najnowszy. Wymienialem plyte proca pamieci, wyjmowalem karte tv i nic zawsze sa. dawalem proca na 133 i tez nic. Aktualnie zauwazylem ze jak daje pamieci na np. 100 to resety sa tak jakby zadsze a jak daje na 200 to czesciej sie zdazaja moze to byc to? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 zasilacz jaki ? ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaaa Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 zasilacz jaki ? ;-) ehh :? byles szybszy :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrux Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zasilacz 500W nic specjalnego ale przerobiony tak ze trzyna super napiecia, poza tym zamienialem na zwykla 300W i tez sie tak dzialo, nie zmienila sie czestotliwosc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 jak to przerobiony zasilacz?? podaj schemat tej przerobki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 A co masz w dzienniku zdażeń? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrux Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 przerobka nie wazna bo i tak nic nie daje zmiana zasilacza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrux Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 A co masz w dzienniku zdażeń?jak mysle o tym dzienniku co ty to mam system error kategoria 102 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrux Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 ok juz wiem w czym jest problem pamieci jak mam na 100 to komp jest stabilny jak dam na 200 czyli tak jak maja byc to reset co 15 min, tylko teraz ciekawe czy to pamiatki czy plyta :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 ale daj mi ten schemat tej przerobki bo mnie korci :twisted: zrobie z codegena fortrona :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...