skopek Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zastanawiam się czy jak bym włożył pamięci DDR333 i kupil durona 1600Mhz i ustawił FSb na 166 czy by były jakieś problemy? Już Vmoda robiłem na tej płycie i jest spox. Jak ktos bawił się z fsb 166 to niech napisze o tym:!: Podaje linka do mojego arta: http://www.kopernik.gliwice.pl/~skopek/k7s5a_vmod.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 oj chyba nie da rady.k7s6a ma w biose fsb 166 mhz ale tylko softowo można je włączyć.W biosie jak przestawisz to komp nie wstaje.Wątpie zęby Ci sie to udało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 oj chyba nie da rady.k7s6a ma w biose fsb 166 mhz ale tylko softowo można je włączyć.W biosie jak przestawisz to komp nie wstaje.Wątpie zęby Ci sie to udało.Chyba raczej k7s5a. A co do tematu to mało prawdopodobne aby przy 166 komp sie odpalił. Mozna tylko zmienic softem np. speedfanem spod windows. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 oj chyba nie da rady.k7s6a ma w biose fsb 166 mhz ale tylko softowo można je włączyć.W biosie jak przestawisz to komp nie wstaje.Wątpie zęby Ci sie to udało.Chyba raczej k7s5a. A co do tematu to mało prawdopodobne aby przy 166 komp sie odpalił. Mozna tylko zmienic softem np. speedfanem spod windows. chodziło mi że k7s6a ( bo taka miałęm pare dni u siebie) można tak zrobić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 ale ona chyba nie ma dzielnika na 1/5 no nie ? wiec nei bedzie za wesoło. no ale moge sie mylic ... pci i agp kolo 80/40 to nie wesoło a ECS napewno tego nie wytzrzyma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...