Encik Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Siemka.. Wlasnei dostalem od kumpla info o procu - Barton 2500+ Procek : AXDA2500DKV3D 4174516260080 AQXEA 0325MPM Az dziwne ze 25 tydzien jest zablokowany.. Kolega byl pewien ze bedzie odblokowany - a tu lipa.. Juz sam nie wiem co mam kupic za procka.. Jest w Vobisie 27 tydzien ale nie chca mi go dac na probe. Moze ma ktos na sprzedaz jakiegpos d odblokowanego Bartona/Thortona do OC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 a ile dajesz za dobrą sztukę :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 25 tydzien zablokowany ?????? Jakos nie chce mi sie wierzyc - niech kolega sprawdzi jeszcze raz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Encik Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zablokowany na 100%.. Sam bylem zdziwiony.. Mam nawet zdjecie proca zrobione cyfrowka. A ile chcesz za Thortona/Bartona/Durona ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...