Sej Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 witam mam wirusa zdjecie tutaj www.przybylski.hardcore.pl/wirus.JPG i panda nie mogla go usunac poniewaz pisalo cos ze nie da sie czy jakos tak co mam zrobic? prosze o pomoc :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Tak, to jest wirus. Uruchom komputer w trybie DOS, wyszukaj i usun wszystkie pliki folder.htt na dyskach lokalnych. Sprawdz tez wszystkie dyskietki, jezeli uzywales. Najlepiej w trybie DOS. Jeszcze jedna uwaga: z plikiem folder.htt wystepuje dodatkowo drugi plik, nie pamietam jak on sie nazywa. Wgrywaja sie do wszystkich katalogow i oba sa ukryte. Nie jestem pewnien, ale ma on chyba rozszerzenie *.INI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sej Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 znalazł mi tylko 23 pliki folder.htt ale to jest szablon hipertekstowy mam to wszystko usunac? kilka jest w c:/windows/web i jeden w c:/program files/common files/microsoft shared/web folder czy te wszystkie mam usunac? tzn nie sorry znalazl mi dokladnie 3 pliki o nazwie folder.htt a reszta byla inna nazwa ale z rozszerzeniem *.htt i je tez mam usunac?bo nie wiem czy dobrze zrozumialem wszytkie piliki z koncówka .htt mam usunac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Tak, usun z dyskow wszystkie pliki FOLDER.HTT a takze inne z tym rozszerzeniem, nic sie nie stanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sej Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 ok dzieki za pomoc... pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...