PrestoNq Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 przegladajac sklep 4max orazu odrzucam uklady zelmana bo sa bez witraczkow a pozatym drogie ORBy odpadaja zostaje do wyboru -Thermaltake GeForce 4 Booster za 60zl -Revoltec VGA Transparent za 81zl chlodzenie coolerkiem od P4 tez odpada bo niechce montowac jakis g.... tylko chce ladnie wymienic i zaczepic cos wydajniejszego moze znacie lepszy i ergonimiczny sposob ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamerek Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 witaj preston :) jak juz gdzies pisali w kilku INNYCH postach jest taki system chodzenia od arctic cooling i warto nad tym sie zastanowic albo pomyslec na zalmanem i do niego dodac na lozysku slizgowym wentylek np arctic colling pro albo od papsta wtedy masz napeawde duzy radiator i wentyl ok10-18dB , poza tym jak w budzie sie urzadzisz tak ci bedzie chlodzilo i plynelo powoietrze niestety zeby bylo i tanio i dobrze tak sie nie da zrobic albo bedzie tanio i lekko tandetnie albo drogo wydajnei i cicho Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 z tego co wymieniles to ten revoltec bedzie zdecydowanie wydajniejszy i cichszy!! Naprawde fajna rzecz! :) bo Thermaltake GeForce 4 Booster ma dokladnie ta sama wydajnosc co CristalOrb i z tego co wiem jest tylko troch cichszy... wiec jesli nie stac cie na Zalmana bierz revolteca! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 ja tam wolałbym sobie coś samemu dostrugć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiZzArD Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Orb i Revoltec nie są wydajniejsze odstandardowego coolera z Ti 4200. Szkoda kasy. ja mam Zalmana HPC 80-A (czy jakoś tak :) ) i jestem zadowolony. Bez coolera się wprawdzie nieżle grzeje ale jest bezgłośny. Po dołożeniu jakiegoś wiatraka na 6-8V jest bardzo cicho a zarazem wydajnie. Jak nie chcesz wydawać kasy to przerób jakiś radiator z procka - wydajnośc wysoka i jeszcze satysfakcja z majsterkowania:) Orb i Revoltec nie są wydajniejsze od standardowego coolera z Ti 4200. Szkoda kasy. ja mam Zalmana HPC 80-A (czy jakoś tak :) ) i jestem zadowolony. Bez coolera się wprawdzie nieżle grzeje ale jest bezgłośny. Po dołożeniu jakiegoś wiatraka na 6-8V jest bardzo cicho a zarazem wydajnie. Jak nie chcesz wydawać kasy to przerób jakiś radiator z procka - wydajnośc wysoka i jeszcze satysfakcja z majsterkowania:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...