Skocz do zawartości
juur

Neostrada..przeczytajcie......warto

Rekomendowane odpowiedzi

180 tys. klientów

Z danych dostarczonych przez Telekomunikację Polską S.A. wynika, że w tej chwili z usługi Neostrada korzysta ok. 180 tys. klientów. Każdego dnia, głównie dzięki kolejnym promocjom, umowę z TP S.A. podpisuje 2 tys. nowych użytkowników.

buahahaha juz ja widze te 2 tysiące ludzi dziennie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

180 tys. klientów  

Z danych dostarczonych przez Telekomunikację Polską S.A. wynika, że w tej chwili z usługi Neostrada korzysta ok. 180 tys. klientów. Każdego dnia, głównie dzięki kolejnym promocjom, umowę z TP S.A. podpisuje 2 tys. nowych użytkowników.  

buahahaha juz ja widze te 2 tysiące ludzi dziennie

A co to jest 2000 osób dziennie?? mamy 49 stref numeracyjnych to w każdej strefie raptem po 40 osób dziennie - to tyle ze statystyki (a strefa numeracyjna to nie jedno miasto tylko całe województwo-przed reformą).

Nie wiem (bo nie chce mi się tego sprawdzać) w ilu strefach swiadczona jest teraz NEO zresztą nie ważne. Na przykładzie mojego miasta, a raczej nie dużego (ok. 125-135 tys. mieszkańców) i już po reformie nie wojewódzkiego - dziennie w samych tylko granicach administracyjnych miasta w trakcie tej promocji jest 30-40 krosowań (instalacji) to pomyśl sobie jak to wygląda w większych miastach. Oczywiście 70-80 procent odda modem i usługę po 30 dniach ale to już inna bajka.

2000 aktywacji dziennie w skali całego kraju (podczas promocji) to nie jest nic dziwnego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi tam smiga teraz jest cacy do 65kB/s na bittorrent i na dc wiec sie ciesze, czesniej mialem jedno gowno z kablowki TKC.

Jedyne co mnie wqrzylo to to ze od dostania modemu czekalem 15dni na podlaczenie !!! zadzwonilem tego 15dnia napisala babka zawiadomienie. I nastepnego dnia nagle necik jest. Tak jakby mnie przeoczyli buech bo kolega co bralem z nim tego samego dnia modem mial net po 5dniach.

Ale teraz nie narzekam :D bez tego oprowamowania co daje tpsa, a jedynie same stery chodzi cacy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi