POWER BY AMD Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 180 tys. klientów Z danych dostarczonych przez Telekomunikację Polską S.A. wynika, że w tej chwili z usługi Neostrada korzysta ok. 180 tys. klientów. Każdego dnia, głównie dzięki kolejnym promocjom, umowę z TP S.A. podpisuje 2 tys. nowych użytkowników. buahahaha juz ja widze te 2 tysiące ludzi dziennie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marasek Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 180 tys. klientów Z danych dostarczonych przez Telekomunikację Polską S.A. wynika, że w tej chwili z usługi Neostrada korzysta ok. 180 tys. klientów. Każdego dnia, głównie dzięki kolejnym promocjom, umowę z TP S.A. podpisuje 2 tys. nowych użytkowników. buahahaha juz ja widze te 2 tysiące ludzi dziennie A co to jest 2000 osób dziennie?? mamy 49 stref numeracyjnych to w każdej strefie raptem po 40 osób dziennie - to tyle ze statystyki (a strefa numeracyjna to nie jedno miasto tylko całe województwo-przed reformą). Nie wiem (bo nie chce mi się tego sprawdzać) w ilu strefach swiadczona jest teraz NEO zresztą nie ważne. Na przykładzie mojego miasta, a raczej nie dużego (ok. 125-135 tys. mieszkańców) i już po reformie nie wojewódzkiego - dziennie w samych tylko granicach administracyjnych miasta w trakcie tej promocji jest 30-40 krosowań (instalacji) to pomyśl sobie jak to wygląda w większych miastach. Oczywiście 70-80 procent odda modem i usługę po 30 dniach ale to już inna bajka. 2000 aktywacji dziennie w skali całego kraju (podczas promocji) to nie jest nic dziwnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobyszcze Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 cholera - od 2 dni ping mi skacze na neo ! macie coś podobnego ? - lubuskie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 Mi tam smiga teraz jest cacy do 65kB/s na bittorrent i na dc wiec sie ciesze, czesniej mialem jedno gowno z kablowki TKC. Jedyne co mnie wqrzylo to to ze od dostania modemu czekalem 15dni na podlaczenie !!! zadzwonilem tego 15dnia napisala babka zawiadomienie. I nastepnego dnia nagle necik jest. Tak jakby mnie przeoczyli buech bo kolega co bralem z nim tego samego dnia modem mial net po 5dniach. Ale teraz nie narzekam :D bez tego oprowamowania co daje tpsa, a jedynie same stery chodzi cacy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...