Arriva Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 co wybrac pomiedzy czymś takim:samsung sm755dfx(tco'03);hyundai q790czy jakiś LG?o jeszcze dysk co lepsze maxtor; seagate;WD,80 GB 2MB.Proszę o jakieś sugestie[/b] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenik Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 1. Co do monitora do weź LG Flatron 700B za tą cene to i tak dobry wybór 2. Dysk hmmm niby są cichsze i lepsze ale ja osobiście polecam SEAGATE bo miałem ich już troche i narazie ten jest najlepszy!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Cytat 1. Co do monitora do weź LG Flatron 700B za tą cene to i tak dobry wybór 2. Dysk hmmm niby są cichsze i lepsze ale ja osobiście polecam SEAGATE bo miałem ich już troche i narazie ten jest najlepszy!!!! Seagate sa spoko, ale maja tylko 1 rok gwarancji, wiec nie polecalbym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenik Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 No w sumie masz racje !!! A czy przypadkiem teraz większość dysków nie ma gwarancji na rok?? Popraw mnie może się myle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Co do monitorow to polecam AOC'a malo znana firma a robi swietne monitory - max rozdzielczosc (17'') to 1600/1200 i to przy 75hercach - mysle ze to dobry wybor a dysk bierz seagate bo ja mam WdC i sie sypie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Cytat Co do monitorow to polecam AOC'a malo znana firma a robi swietne monitory ... z plywajacym obrazem i efektem pompowania - dziekuje bardzo za takie swietne monitory :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 jaki plywajay obraz??? - Pompowac sie pompuje ciut ale nie tak jak samsung kolegi!!!! Ja go uwazam za dobry monitor!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Cytat jaki plywajay obraz??? - Pompowac sie pompuje ciut ale nie tak jak samsung kolegi!!!! Ja go uwazam za dobry monitor!!! no moze z tym plywaniem troche przesadzilem :P a co do Smasunga to jak z 3 na koncu to bleeeeeee :P okropienstwo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 a puchniecie nie przeszkadza - ja tylko na poczatku to zauwarzalem - a za taka cene nie kupisz monitora o takich osiagach... Namowilem kumpla na takie cos zamiast LG i on tez jest zadowolony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...