Skocz do zawartości
B3TON

wykrzywianie katody ??

Rekomendowane odpowiedzi

B3TON zebral banana nie tylko za jeden bluzgajacy tekst na temat jednego z moderow ,ale tez za wczesniejsze wybryki.Ale to nie miejsce na takie gadki...temat wykrzywionych katod chyba tez juz wyczerpany wiec zamekam.Jak ktos ma inne zdanie to prosze na PW

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

B3T0N dostał bana za to, że nie doczytał dokładnie, co napisałem do kogoś zupełnie innego, skutkiem czego wydawało mu się, że napisałem coś, czego nie napisałem. Odezwał się do mnie na forum (nie na PW bynajmniej) w sposób wyjątkowo ordynarny - dlatego zostało to usunięte, a on zbanowany.

Przed usunięciem wątku wyjaśniłem mu, że nie doczytał, ale on zaczął się już rejestrować pod innymi nickami i bluzgać na forum (co również zostało usunięte). Gdyby wyjaśnił kwestię na PW, być może ban zostałby cofnięty; być może, ponieważ już wcześniej wyskoczył na forum w sposób nie do końca cywilizowany.

Później próbowałem jeszcze wyjaśnić kwestię na GG, ale otrzymałem odpowiedź, że "nie gada z moderatorami/adminami" oraz "pierdoli go już tweak", więc raczej jest jasne, że się nie dogadamy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...