B3TON Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 gdzies czytalem na temat krzywienia katod - mozecie zapodac ten artykul ? bo robie moda czegos innego niz kompa i potrzebuje powykrzywiac pare katod :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3TON Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 thnx - biore sie do roboty... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 eeee, co jest kurde..... beton czy nie beton ? chyba lekka przesada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 eeee, co jest kurde..... beton czy nie beton ? chyba lekka przesadaTak to byl B3T0N, ale juz go nei ma :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Tak to byl B3T0N, ale juz go nei ma :/to chyba cos mnie ominelo... nie przypominam sobie zadnej wojny na forum ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 no ja cyba tez cos przegapilem - moze mnie ktos oswiecic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 no ja cyba tez cos przegapilem - moze mnie ktos oswiecic?Halo co jest, co sie z betonem stalo??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 B3T0N ma banaa za co to gadajcie z Dijkstra, bo to on mu go przydzielil... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 B3T0N ma banaa za co to gadajcie z Dijkstra, bo to on mu go przydzielil...to chyba musieli sie pobluzgac na priv ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 B3T0N ma banaa za co to gadajcie z Dijkstra, bo to on mu go przydzielil...to chyba musieli sie pobluzgac na priv ;]nie, poprostu Dijkstra ladnie posprzatal, nie wiem czemu :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 B3TON zebral banana nie tylko za jeden bluzgajacy tekst na temat jednego z moderow ,ale tez za wczesniejsze wybryki.Ale to nie miejsce na takie gadki...temat wykrzywionych katod chyba tez juz wyczerpany wiec zamekam.Jak ktos ma inne zdanie to prosze na PW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 B3T0N dostał bana za to, że nie doczytał dokładnie, co napisałem do kogoś zupełnie innego, skutkiem czego wydawało mu się, że napisałem coś, czego nie napisałem. Odezwał się do mnie na forum (nie na PW bynajmniej) w sposób wyjątkowo ordynarny - dlatego zostało to usunięte, a on zbanowany. Przed usunięciem wątku wyjaśniłem mu, że nie doczytał, ale on zaczął się już rejestrować pod innymi nickami i bluzgać na forum (co również zostało usunięte). Gdyby wyjaśnił kwestię na PW, być może ban zostałby cofnięty; być może, ponieważ już wcześniej wyskoczył na forum w sposób nie do końca cywilizowany. Później próbowałem jeszcze wyjaśnić kwestię na GG, ale otrzymałem odpowiedź, że "nie gada z moderatorami/adminami" oraz "pierdoli go już tweak", więc raczej jest jasne, że się nie dogadamy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...