spx Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 mam jakas dziwna obudowe i nie wiem czy to jest at czy atx. niby ma wylacznik taki nie dwupozycyjny ze jeden dwa tylko taki ze sie go naciska i puszcza;] nie wiem jak to wytlumaczyc ale chyba wiecie o co chodzi;p. jak mialem win98 to komp sie automatycznie wylaczal nie musialem powera naciskac. jednak z tylu obudowy mam jakis dziwny rozklad gniazd. porty rownolegle szeregowe itp mam na sledziach chociaz z boku jest w pionie szereg otworow jednak troche sie on rozni od tych w dzisiejszych obudowach. nie mam pewnosci czy bede nusial zmieniac obudowe jak wymienie plyte glowna. obudowa byla kupiona w grudniu 98. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 najlatwiej sprawdzisz jak wpiszesz w http://www.google.pl/ dokladna nazwe (symbol) plyty glownej - bo nikt na forum wrozka ani jasnowidzem nie jest :!: a moze ktos jest :?: :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spx Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 a co ma do tego plyta glowna? plyta jest AT ale obudowa to mi na jakies combo wyglada. a symbolu obudowy nie znam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 a co ma do tego plyta glowna? plyta jest AT ale obudowa to mi na jakies combo wyglada. a symbolu obudowy nie znam plyta ma to ze gdyby byla ATX to do tej budy powinny (na 99%) wchodzic nowe plyty glowne (problem moglyby stanowic szerokie plyty - pelen ATX) a tak to nie wiem jak na odleglosc mozna cos takiego okreslic :( chyba jedyne wyjscie to pozyczyc od kogos plyte ATX i przymierzyc - bo ja innego sposobu nie widze skoro nie znasz symbolu ani producenta obudowy :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...