POWER BY AMD Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Strugam sobie wc w końcu bo niedługo bede chciał zapodac pelta na grafe i włąsnie mam taką pompke chodzącą na 220v od maszyny drukarskej podawała tusz czy cos tam i jak byslicie czy sie bedzie nadawać na razie mam samą pompke wiec se nie sprawdze na dniach bede miał jeszcze jakąś chłodniczke ale nie ma wezy ni nic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 myslimy ze kiedy juz sprawdzisz to bedziesz wiedzial i nam napiszesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 hehe jakoś mnie to nie buduje bo jak badzie za cienka to moze sie źle dal mojego sprzecika skończyć ale obiecuje ze jak dokonam testów to zdam raport Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...