Pucha18 Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 wiec tak- ustawiam sobie biosa- zaczynam instalowa windowsa i jak jest pierwszy restart komp nie wstaje-restart biosa dalej sie instaluje- nastepny restart i znowu bios nie wstaje- jak juz zainstaluje system to nie moge go zerstartowac bo sie bios nie włacza!musze brac wyłacz komputer i pozniej właczyc! co zrobic za kazdym razem gdy próbuje zrestartowac kompa bios mi nie staje! w biosie dysk mam na manual, cd-rom na auto, wolne mam na noneaha mobo to abit is7-e Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 mzoe flash biosu ? jestes pewny ze to bios a nie zasilka ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucha18 Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 komp normalnie chodzi na poprzedniej płycie było wszytsko ok :) teraz nie bo z poziomu widnowsa nie moge zrobic restarta bo jak go biore to sie bios nie ładuje:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...