yaro120 Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Więc kupiłem se pada Manty Dual Shock 2, do PC i PLAYSTATION za 59 zł, wszystko fajnie ale ma też kilka wad: -klawisze trzeba mocno wciskać -wibra nie działa w NFS:U Są jakieś progsy dodające wibre w grach, czy gra musi obsługiwać to ? Czy wy też nie macie wibry w NFS:U Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Tak się składa że też mam tego pada i mi w NFS:U działa wszystko wporządku może po prostu w opcjach nie włączyłeś ForceF a co do guzików to ja nic takiego u mnie nie zaobserwowałem wszystko działa ok po prostu dobry pad. A co do tego gdzie można sprawdzić ForceF to możesz to zrobić w zakładce sterownika pada. P.S. masz zainstalowane stery do tego pada :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaro120 Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Tak są stery, na stronie testowej działą ok FF a w NFSIE i 18 WOS nie ! Może trza zrestartować kompa :) UPDATE ZRESTARTOWAŁEM KOMPA I NIC :( w NFSSIE JAK SIĘ CZOŁOWO ZDERZYŁEM TO CHYBA COŚ DRGNEŁO ALE NIE WIEM CZY TO BYŁY SILNIKI PIEKLO DAJ GG ALBO NIECH MI KTOŚ POMOŻE BO SIĘ ZAWIODŁEM NA TYM GAMEPADZIE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaro120 Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 W opcjach jest wibra włączona, POMOCY! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...