ATLON Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 witam koles ce mi dac gf2 ti za mojego gf4 mx 440se z pamieciami 64 bit warto sie wymienic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 IMHO nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat_zab Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 WARTO !!! szczegulnie ze twoj ma pamięci 64 BITOWE !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 hm jest 50 do 50 nadal nie wiem.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matilde Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 GF4MX440SE(64bit) -> GF2Ti -> GF4MX440SE(128bit) Odp: WARTO !!! szczegóły: http://www.benchmark.pl/artykuly/przeglad_...2002/wstep.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T800 Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Z danych czysto-technicznych wynika że absolutnie warto! Zresztą looknij sam: Gf 2Ti-->http://www.benchmark.pl/artykuly/przeglad_...2_titanium.html Gf4 MX 440 SEhttp://www.benchmark.pl/artykuly/przeglad_...e4_mx440se.html Ja bym brał bez zastanowienia :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 fajno dzieki za szybkie odpowiedzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T800 Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Ten Ti będzie i tak szybszy od Gf2 GTS i to sporooo!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
engus Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Ja bym zmieniał bez zastanowienia 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Souler Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 64 bity? bierz 2ti :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Bardzo sie opłaca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Pewnie że sie opłaca. I przynajmniej Titanium, a nie MX. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 zamienilem sie na ta karte jednak karta to: prolink gts2 pro 64mb jest jeden problem karta sie wiesza po chwili np. zapuszcze 3dmarka i 2 demie samochodowow jest zwis to samo w grach i czasem przy starcie robia sie cuda. jka myslicie da sie cos z tym zrobic>? bo do poniedzialku mam czas na oddanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...