Sheep Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Witam! Od niedawna mam stałke... A od dawna chciałem zagrać w halfa CS na sieci. Sprawa wygląda tak: NIe mam pojecia czy jest jakis klan na tweaku. Jezeli nei ma ... To moglbysmy zalozyc. Jezeli jest.. To bardzo prosilbym o adopcje do niego... Ofkoz nie nalegam. Jezeli nei bedzie dla mnie miejsca :cry: :roll: :? :( to moze nawet w jakas 5 + ja ... zrobilibysmy jakies male rozgrywki ?? Ja jestem poczaatkujacy .. .ale chetnie bym sie rozkrecil. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Kurcze, myślałem że jesteś z domu dziecka, i prosisz kogoś żeby Cię adoptował :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Ja tak samo ;] LOL ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 przenosnia ;)... moglem wrzucic "ciapki" .... ale jest ktos chetny ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Moim zdaniem jak chcesz się dostać do klanu to graj na serwerach na których grają Polacy, graj b.dobrze aż Cię wkońcu ktoś zauważy i wtedy sami się do Ciebie zgłoszą, bo takie szukanie na siłe to lipa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 zrozumialem... wiesz ... tylko myslalem ze tak jak rozgrywki CoD mozna by bylo Counter Strike zrobic. Btw. Czy tak po prostu jako uzytkownik z berreta moge wchodzic do jakichs droozyn ?? I czy mam znac jakies IP i inne badziewia ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zalatw sobie programik All Seeying Eye .. dzieki niemu niepotrzeba zadnych ip bo on sam wyszukuje servery do gry. Ma super konfiguracje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 dobra... posciagalem te wszystkie programy.... nawet sciagnalem sobie patcha 1,5 do CD i 1110 do halfa... tylko ze tym programem ASE nikogo z polski nie widze :wow: ma ktos ochote 1 vs 1 w zwyklego halfa ?? poprostu DM moze byc wiecej osob... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Ja jestem poczaatkujacy .. .ale chetnie bym sie rozkrecil. Nigdy nie wal takich tekstów. Bo na bank będziesz sierotą :wink: Rada osoby która była liderem klanu CS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Ja jestem poczaatkujacy .. .ale chetnie bym sie rozkrecil. Nigdy nie wal takich tekstów. Bo na bank będziesz sierotą :wink: Rada osoby która była liderem klanu CS i tak kila z tego wyjdzie... strasznie mi laguja sie gry na sieci... nic na to nie poradze.. transfery mam fajne ale ping duuuuuzy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rEturiON Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 : ) jedna rada jak grasz nic niesciagaj : P bo pingi bedziesz mial kosmiczne, ale pewnie juz zdarzyles sie sam otym przekonac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 : ) jedna rada jak grasz nic niesciagaj : P bo pingi bedziesz mial kosmiczne, ale pewnie juz zdarzyles sie sam otym przekonac.hehe... wiesz... dopiero teraz gosciu odemnie skonfigurowal zajebiscie stalke... wczoraj gralem w CoD... i bylo na 10 minut moze z 5 sekund lagow wiec wiesz... Dopiero w swieta zaczne sie bawic w prawdziwe granie po sieci ( a nie w kawalkach po 10 minut )... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...