mic_s Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zapewne sporo osób oglądało wczoraj na TVNie wybory Miss Świata. Dla mnie to czysta polityka. Większość dziewczyn była po prostu przeciętnej urody. Na pewno nie zasługują na miano najpiękniejszej na świecie! Jedyna ładna dupencja to była miss Australii która wygrała w głosowaniu internetowym. A oto nowa miss świata - Irlanda Rosanna Davison - córka piosenkarza deBurgha :roll: :roll: Istna Britney :roll: :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 nazwisko robi swoje :? ja patrzylem i najbardziej podoba mi sie miss norwegii masz moze link do fotek z miss ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 masz moze link do fotek z miss ?? TU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 boze jaka stuczna 8O 8O 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 boze jak niektore sa chude nawet nie ma za co zlapac dla mnie porazka;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Te całe jasełka o kant rzyci można rozbić albo spławić z chyżym nurtem kanalizacji miejskiej - wszak dogmatem jest, że mojej Księżniczce żadna wypomadowana cipa do spodu podeszew nie dorasta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 i tak polki sa najladniejsze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Mi się najbardziej podoba kobitka z Peru: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 e tam , cudze chwalicie swego nie znacie!!!! miss Polski tez nawet ladna jest [imo] :D podobala mi sie tez miss australii . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onwogazdejelatem<& Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Co wy wiecie , ta miss world bardzo ladna jest ( a britney to do niej daleko) . Co do polki to nie podobala mi sie , ale i tak sadze ze w polsce sa najladniejsze dziewczyny :). I jeszcze jedno jak zobaczylem miss germany to mi sie na wymioty zaczelo zbierac :evil: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eon007 Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 hmm cos nie obrodzilo w tym roku z tymi misskami. Wiekszosc urody byla slabej, a miss jamajki to normalnie jakby ją ktos kokosem po glowie bil. Calkiem fajna byla chinka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 śliczna jest Bosnia & Herzegovina a ta wyglada jakby wazyla 100 kilo! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 ale najbrzydsza jest chyba szwecja :? http://www.missworld.org/Contestantsspic/S_160.jpg i hiszpania... ale najlepiekniejsza to bezsprzecznie jest ta misska ktorej brzuszek mam w avatarze ;) :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Tylko ta Turczynka sprzed roku była świetna, reszta to se może... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aster Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 mi sie podoba kazda z tych miss, oprocz polki oraz tych czarnych [oczywiscie nie chodzi tutaj o kolor skory "hispanic" [wyjatki to Jamaica, i Dominican Republic(no offence) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Belgia Dania Polka beznadziejna... :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Brazylia i Peru, Meksyk też nieźle (choć słabe zdjęcia), Szwajcarka też na rasową latynoskę wygląda ;) Zawiodłem się na Indiach tam zwykle jest duzo lepiej. Wenezuela jak zwykle 100% silikonu, a Paragwajka ma szczęke jakby z USA była :D Podsumowując IMHO latynoski rządzą, jak zawsze zresztą :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 mi sie jakos bardziej blondynki podobaja ;] a chinka mi sie bardzo nie podobala ;P ale tu chodzi o gusta ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 To byly moje faworytki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Kaeres gratuluje gustu :> choc za blondynkami nie przepadam. BTW Chinka w finałowej trójce ???? Paranoja IMHO całe te wybory miss to parodia. Przypominają mi sie jedynie czasy jak w '89 chyba wygrała Polka tylko dlatego, że u nas sie usrój zmieniał, choć IMO Kręglicka całkiem ładna babeczka-oczka ma ładne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 "brunetki, blondynki ja wszystkie was dziewczynki..." wiadomo, ze faceci wola blondynki. Zawsze podobaly mi sie brunetki...jestem z blondynka :D Ale prawda jest jedna POLKI sa najladniejsze :!: :!: :!: Konkursu nie ogladalem ale widzac wasze zdjecia, to wydaje mi sie ze byly o wiele gorsze konkursy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 ehh szkoda gadac... nie wiem dla kogo te wybory ani tymbardziej kto je wybiera ale dla mnie to jakas komedia... jedne tak chude ze je pewnie wiatr przewraca, a inne z twarza gornika wegla kamiennego po 60 latach pracy... oczywiscie bylo kilka bardzo ladnych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McQueen Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 A mi się podobała najbardziej ta z gruzji :wink: http://www.missworld.org/contestants.asp?i...item=117&page=3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 W 100% zgadzam się z Sinusem Bosnia & Herzegovina jest najładniejsza i to ona powinna wygrać . A polka??? No cóż ładniejsze na ulicy widuje ... :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 -Dania, panowie! Dania!! -Australia pewnie dlatego wygrala w glosowaniu internetowym, bo jest bardzo podobna do pewnej aktorki, niestety zapomnialem jak sie nazywa:) -Irlandia-porażka, znowu uklady, nazwisko itp... -Polka! ja przepraszam bardzo, ale kto ja tam wyslal! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zdecydowanie Bośniaczka :D A co do Szwedki to mało co się nie udławiłem kolacja. Dżizas, kto ją narysował? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 duzo ladnych bylo... ale tak jak i w zyciu nie obeszlo sie bez pieknych inaczej. Oczywiscie wszystko jest rzecz gustu i o gustach sie nie powinno dyskutowac ;) Co do Polki to byly ladniejsze imo nawet w wewnetrznych wyborach miss PL. BTW ma ktos ta muzyczke jak wychodzili na poczatku w tych czerwonych sukienkach :) ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Ma sie te oko Walker3d, co nie? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Eee Bośnia średnio, Dania też... (nie mówiąc o Polce) :? Dla mnie najpiękniejszą kobietą na świecie jest Magda Mielcarz. Jakby wystartowała w Miss World to żadna nie miała by szans. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 A mi się podobała najbardziej ta z gruzji :wink: http://www.missworld.org/contestants.asp?i...item=117&page=3 No... bardzo ładna ... ale z Norwegii tez jest ładniutka :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...