Gość Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Polka Feee kto ja tam wybral ladniejsze po drodze szkola-dom widuje :? IMO bardziej tytul nalezy sie Bosni albo Norwegii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Tak sobie zaczalem przegladac i widze ze Szkocja mogła by być matką moich dzieci ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Ma sie te oko Walker3d, co nie? ;) Hehe mamy ten sam gust - wybieramy najlepsze :wink: Szkoda że nas nie było w tej komisji króta wybierała najpiękniejszą... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Kurcze, jak oglądałem te miski to aż mnie szlag trafiał. Weź po lupe np. Greczynke. No kurcze, ona ma większego zada od klabzdry od anglika. A uwierzcie mi "duża jest" . Wcale bym sie niezdziwił gdyby co wieczór sobie klate goliła. Albania, twarz jakby jej granata pierdykneli. Takie moje zdanie. IMHO najładniejsza była italy girl. Chociaż taka sztucznawa. Przecież gdzie daleko szukać, już o wiele, wiele ładniejsze dziewczyny są np. w clipie - Suczki. I nie wierze że w tych innych krajach nie ma też ładnych, tylko takie lampucery. Polka, hmm, ładna to ona jest, ale nie miss !! Wystarczy wyjść na dwór i przejść w moim przypadku ze 20 metrów po Pietrynie. I już znajdziemy ładniejszą. Dla mnie te wybory to porażka :? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 bardzo ładna jest słowenka.... :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Panowie miss Venezueli żądziła,szkoda że nie wygrała.A to że np. weszła do finału miss Chin to już totalnie polityczna decyzja :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Polka Feee kto ja tam wybral ladniejsze po drodze szkola-dom widuje :? IMO bardziej tytul nalezy sie Bosni albo Norwegii Jesli mnie pamiec nie myli to widzowie tvn, ale nie jestem pewny czy reprezentowala nas miss polski czy miss polonia :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekkkkkkkk Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Polka Feee kto ja tam wybral ladniejsze po drodze szkola-dom widuje :? IMO bardziej tytul nalezy sie Bosni albo Norwegii Jesli mnie pamiec nie myli to widzowie tvn, ale nie jestem pewny czy reprezentowala nas miss polski czy miss polonia :? Reprezentowała nas Miss Polonia. Oglądałem wybory razem z dziewczyną i moje opinie oczywiście były nieobiektywne, ale jej opinie jak najbardziej. A to jej słowa "Co to ma być ?? " :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eleska Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Straszne smoki rzeczywiscie ;o , polka wygladala jak sztangistka , ale i tak omal nie puscilem pawia na telewizor jak pojawila sie miss japonii http://www.missworld.org/contestants.asp?i...item=111&page=4 :) No ale byly tez dorodniejsze panie , np miss peru - > http://www.missworld.org/contestants.asp?i...item=145&page=5 , mm .. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 E-tam :D U mnie w szkole z 10 łądniejszych jest. :wink: A tak po za tym to wszędzie szerzy się komercja/znajomości/układy/plecy..... eh co t osię porobiło :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 ciekawe ile w lape daly niektore babki zeby sie tam dostac... albo inaczej uloze pytanie: ile razy daly zeby sie tam dostac... fe... u mnie w jaworznie jest tyle lasek ze hohoho... dla niektorych to nawet przeciolbym kabel od mychy , klawiatury, monitora i innych.... ... I przeszedlbym na technologie bezprzewodowa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIR Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Chinki (obie!), Wloszka (w zeszlym roku z reszta tez najladniejsza byla Wloszka) no i Amerykanka, a konkursu nie ogladalem, bo juz rok temu byl zbyt polityczny... Aha i oczywiscie popieram przedmowcow, ze Polki sa najladniejsze, a chodzac po Polskich ulicach lepsze laski sie spotyka niz te miski :D A co teledysku Suczki, to w ogole za hip-hopem nie przepadam :, ale go i tak chetnie ogladam, bo jest na co popatrzec :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Z czystym sumieniem wymieniłbym połowe z finalistek na dziewczyny z tego teledysku :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...