Skocz do zawartości
mic_s

Miss Świata 2003 - jak dla mnie porażka a dla was?

Rekomendowane odpowiedzi

Kurcze, jak oglądałem te miski to aż mnie szlag trafiał.

Weź po lupe np. Greczynke. No kurcze, ona ma większego zada od klabzdry od anglika. A uwierzcie mi "duża jest" . Wcale bym sie niezdziwił gdyby co wieczór sobie klate goliła.

Albania, twarz jakby jej granata pierdykneli. Takie moje zdanie.

IMHO najładniejsza była italy girl. Chociaż taka sztucznawa.

Przecież gdzie daleko szukać, już o wiele, wiele ładniejsze dziewczyny są np. w clipie - Suczki. I nie wierze że w tych innych krajach nie ma też ładnych, tylko takie lampucery.

Polka, hmm, ładna to ona jest, ale nie miss !!

Wystarczy wyjść na dwór i przejść w moim przypadku ze 20 metrów po Pietrynie. I już znajdziemy ładniejszą.

Dla mnie te wybory to porażka :? :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polka Feee kto ja tam wybral ladniejsze po drodze szkola-dom widuje :? IMO bardziej tytul nalezy sie Bosni albo Norwegii

Jesli mnie pamiec nie myli to widzowie tvn, ale nie jestem pewny czy reprezentowala nas miss polski czy miss polonia :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polka Feee kto ja tam wybral ladniejsze po drodze szkola-dom widuje :? IMO bardziej tytul nalezy sie Bosni albo Norwegii

Jesli mnie pamiec nie myli to widzowie tvn, ale nie jestem pewny czy reprezentowala nas miss polski czy miss polonia :?

Reprezentowała nas Miss Polonia. Oglądałem wybory razem z dziewczyną i moje opinie oczywiście były nieobiektywne, ale jej opinie jak najbardziej. A to jej słowa "Co to ma być ?? " :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Straszne smoki rzeczywiscie ;o , polka wygladala jak sztangistka , ale i tak omal nie puscilem pawia na telewizor jak pojawila sie miss japonii http://www.missworld.org/contestants.asp?i...item=111&page=4 :)

No ale byly tez dorodniejsze panie , np miss peru - > http://www.missworld.org/contestants.asp?i...item=145&page=5 , mm .. ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

E-tam :D

U mnie w szkole z 10 łądniejszych jest. :wink:

A tak po za tym to wszędzie szerzy się komercja/znajomości/układy/plecy..... eh co t osię porobiło :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ciekawe ile w lape daly niektore babki zeby sie tam dostac... albo inaczej uloze pytanie: ile razy daly zeby sie tam dostac...

fe... u mnie w jaworznie jest tyle lasek ze hohoho...

dla niektorych to nawet przeciolbym kabel od mychy , klawiatury, monitora i innych....

...

I przeszedlbym na technologie bezprzewodowa :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chinki (obie!), Wloszka (w zeszlym roku z reszta tez najladniejsza byla Wloszka) no i Amerykanka, a konkursu nie ogladalem, bo juz rok temu byl zbyt polityczny... Aha i oczywiscie popieram przedmowcow, ze Polki sa najladniejsze, a chodzac po Polskich ulicach lepsze laski sie spotyka niz te miski :D A co teledysku Suczki, to w ogole za hip-hopem nie przepadam :, ale go i tak chetnie ogladam, bo jest na co popatrzec :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi