Igor Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Witam dawno nie widzilem tak wciagajacej gry http://game.panlogic.net/ Moj rekord narazie to 12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 moj to 5 :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Ja zdobyłem 16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 11 ale dalej ćwicze widzieliscie 8O 3502 8O 8O 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zajefajna gra! :D, mój rekord to 16 :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 fajna gra! 16 i wiecej mi sie nie chce ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 mój rekord to 8 p.s. można wrzucić na biurko :?: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 moj best 10! :) Ale jak mozna zrobic 3500 :o (pewnie jakas polska sekretarka) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugi_a Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 36 heh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 14 pkt no już 25 pkt - i dość! książki na mnie czekają :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 51 :D. No już do rekordu niedaleko :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 ja na razie 40...let's play again!!! update: juz 49... update 2: juz 67 nie mam juz sil..ide spac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Jak narazie tylko 20. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aziz Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 63 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 juz wiem kto nabil rekord (3502) pewnie jedna z kobiet z dziekanatu z PB, dlatego nie ma czasu dla studentow :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 29 i juz mnie palec od naciskania myszki nie wyrabia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 //już pół biura gra... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
random_nick1 Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 młóciłem w to 20 minut, ale nie wiecej niż 6 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 30 i zdycham :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 14 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Hmm... 7 tylko. Ale powinienem dojechać do 50 myśle... Ale 3000 to nie :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 6... kurde, trudna :) Update: Już 15 :P Update 2: 23 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 13 ledwie :) trudne strasznie żeby tak pod rząd mieć kilkadziesiąt trafień :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 ehhh te 30 zdobywam za akzdym razem, ale dlaczego 40 przekroczyc nie moge, o nie wiem :/ zmeczenie, znudzenie, czy sie poziom trudnosci zwiekszA?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...