ModdingKing Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 no to next up :D dzisiejsza praca :D no i jak zwykle reszte zdjęć (17 jeszcze) można zobaczyć TUTAJ :D Serdecznie zapraszam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoha Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 Nic dodac... nic ujac... tylko pogratulowac... i zyczyc dalszej owocnej pracy :D Teraz juz wiem czemu bedzie potrzebny "zloty" zalman :P Czekam na kolejne relacje z postepow prac bo zapowiada sie to teraz coraz ciekakiej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 dawno mnie nie było z wieściami :D a tu juz nwxt up. Daje link do najnowszego http://www.mod-case.com/start/forum_viewto...ic.php?6.376.80 i zdjęcie na zachęte :D by zobaczyć reszte wypowiedzi mile widziane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 będzie duzo lepiej jak zasilacz obudujesz w ten sposob jak ta "puszke" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 taaaaaaaaaaa. ladne ladne tylko kolorki nie bardzo ze soba wspolgraja :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiKeR Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgadzam sie z tym ze przedluzenie tej skrzynki na cala zasilke doda duzo uroku calej budzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiKeR Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgadzam sie z tym ze przedluzenie tej skrzynki na cala zasilke doda duzo uroku calej budzie :)Zgadzam sie z tym ze przedluzenie tej skrzynki na cala zasilke doda duzo uroku calej budzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoha Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 Podzielam zdanie przedmowcow... cos trzeba zrobic z tymi kolorkami. Moje sudestie sa takie: - albo przedluzyc cala skrzynke na zasilke (przynajmniej boki, zeby to ladniej wygladalo) - albo maznac zasilke ta sama farba co skrzynke. Nie wiem jak to wyglada w rzeczywistosci ale na zdjeciach to troche sie gryza kolory zasilki i box'a :P Poza tym to musze pogratulowac cierpliwosci przy zakladaniu tych prysznicy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 taaaaaaaaaaa. ladne ladne tylko kolorki nie bardzo ze soba wspolgraja :(dokladnie tak mysle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 Thorn, moglbys tez np. pomalowac zasilacz tym samym kolorem co tego connect-boxa , albo najlepiej wpkaowac wszytsko do jednej skrzynki razem z zasilaczem. Pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 Wkonponowanie bedzie lepsze tez teraz tak patrze i tak myśle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 wiecej zdjęć TUTAJ Zasilacz + CDRW :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santos Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 jakim papierem polerowales farbę na cdrw i zasilce? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 Ohhh Ahhhhh. Jak narazie jest pięknie :P Z niecierpliwością czekam na dalsze zdięcia z placu boju :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 to specjalna okleina koloru złote-lustro pod wpływem ciepła wulkanizuje sie z powierznią :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 ja nie moge jaka jazda... :D :D :D ja nie moge :D rob to szybciej (ale z taka sama dokladnosci) bo sie nie moge doczekac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoha Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 Nooo teraz to sie juz zasilka piknie komponuje z cala reszta :D Ten CDek tez pieknie wyglada :D Plastikowy przod tez bedzie na zloto? Ciekawi mnie jak HDD bedzie wygladal? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 Nooo teraz to sie juz zasilka piknie komponuje z cala reszta :D Ten CDek tez pieknie wyglada :D Plastikowy przod tez bedzie na zloto? Ciekawi mnie jak HDD bedzie wygladal? :wink: a moze okno a poza tym reszta na gold :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 spokojnie CDRW i DVD jutro modowane bedzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 spokojnie CDRW i DVD jutro modowane bedzie :DNo Thorn ja juz Ci cos mowilem :D WYPAS!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santos Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 no ale connectboxa malowałes zlotym motipem nie? to jakim papierem to pozniej tak ladnie wyszlifowales? i co to za okleina na cd-rw. w obi dostane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 troche to glupio wyglada. Taki jakiś lakier pomarszczony wyszedł. Na twoim miejscu przeleciał papierem >1200 tak żeby to zmatowić a potem nałożył jeszcze jedną warstwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 pomarszczony lakier??? Feluke nie zaomniales przypdakiem zalozyc okularow? Jak dla mnie to jest bardzo gladkie, nie widze tam zadnych "pomarszczen" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 super jestem pod wrarzeniem!!! nie rozumiem firma dała ci zasilacz za darmo!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stilon Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Gdy robiles wnetrze na niebiesko, weze ladnie pasowaly. Zloto i srebro (w tym wypadku chrom) niestety ale sie "zre". Te dwa kolory nie pasuja do siebie. Fajnie to sie zapowiada, robota dobra ale bedzie tobie ciezko dobrac kolory do zlotego. Pozdrawim i zycze milej zabawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 pomarszczony lakier??? Feluke nie zaomniales przypdakiem zalozyc okularow? Jak dla mnie to jest bardzo gladkie, nie widze tam zadnych "pomarszczen"No okularki by sie chyba przydaly juz ale jeszcze nie az tak ;) Chodzi mi o to ze lakier ma taka morke. Nie jest to idealnie lustrzana powierzchnia i to jednak troche razi w oczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 pomarszczony lakier??? Feluke nie zaomniales przypdakiem zalozyc okularow? Jak dla mnie to jest bardzo gladkie, nie widze tam zadnych "pomarszczen"No okularki by sie chyba przydaly juz ale jeszcze nie az tak ;) Chodzi mi o to ze lakier ma taka morke. Nie jest to idealnie lustrzana powierzchnia i to jednak troche razi w oczy. no ty chyba tez okularki pisałem wcześniej że to specjalna okleina która się wylkanizuje pod wpływem ciepła do materiału no ale ok mogłeś nie zauważyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Aha to jest okleina to OK. Wlasnie o to mi chodzilo i myslalem ze to jest tak lakier polozony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 sorry , no rzeczywiscie nie zauwazylem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARTiiii Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Ten złoty żre się z srebrnymi rurkami, za mały kotrast. Lepiej to wyglądało przy niebieskim. Ja na twoim miejscu zasilacz też bym wsadził w to pudło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...