Misiu15go Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Ten złoty żre się z srebrnymi rurkami, za mały kotrast. Lepiej to wyglądało przy niebieskim. Ja na twoim miejscu zasilacz też bym wsadził w to pudło. Po co wsadzać zasilacz w pudło skoro wygląda jak by w nim był :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARTiiii Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Jak narazie nie wygląda. Pudło jest wyższe niż zasilacz i jest szczelina między nimi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Jak narazie nie wygląda. Pudło jest wyższe niż zasilacz i jest szczelina między nimi. hmm wyższe powiadasz :lol: :lol: :lol: nie jest wyższe na 100% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 OK next mod Czas przyszedł na extrem modding czyli modyfikacja z utratą gwarancji :D Na stół poszedł Areogate II trochę go trzeba przerobić by wyglądał lepiej :D no zacząłem od usuwania nie potrzebnych rzeczy z niego. Więc usunięto mocowania, wentylator (przyda się do czegoś innego bo jest super cichy ) oraz przerobiłem mocowanie siatki maskującej. Zostało mi zrobienie okablowania i wtyczek do wentylatorów ale to potem teraz trzeba było zrobić opakowanie na Areo bo w akrylowej budzie głupio by wyglądał :D Teraz pytanie do was jak myślicie malować go na złoto ? No i zdjęcie z pracy nad tą modyfikacją Teraz czeka mnie zrobienie dołu i kabelków ale to już wkrótce pokaże jak to rozwiązałem i powolutku czas wkładać co nieco do budy by zobaczyć jak to się prezentuje :P Jak zwykle reszta zdjęć TUTAJ !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARTiiii Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 wiecej zdjęć TUTAJ Zasilacz + CDRW :) Chodzi mi o to :roll: jak widać to pudło nie jest na równi z zasialczem (na dodatek dziura jest jeszcze). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 W wolne miejsce powstałe w wyniku demontażu wentylka w aerogate proponuję wstawić głośniczek od PC- tak moja rada :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 wiecej zdjęć TUTAJ Zasilacz + CDRW :) Chodzi mi o to :roll: jak widać to pudło nie jest na równi z zasialczem (na dodatek dziura jest jeszcze). dziura jest z tyło ale juz nie długo bo zrobiona zaślepka :D a ta krwędz jest równa teraz jeżeli ci chodzi o łączenia ale jeszcze to dopracowuje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoha Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 Fajny pomysl z ta puszka na Aero :D Nie wiem jak jest w rzeczywistosci ale na fotkach troche sie gryzie ten srebny przod ze zlota obudowa :? Nie wiem jak zamierzasz roswiazac wyglad napedow, ale jak napedy beda zlote to Aero bedzie sie bardzo wyroznial :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 Znowu zmiany małe będą w projekcie ale na dobre już chyba zostanie mój zamysł :D musiłałem przerobić plugin box bo był za wielki i zachaczał o DVD no i najgorsze moje mobo jest nie do założenia :D ale dużo przemyśleń projektów na kartkach dokładne zwymiarowanie no i chyba teraz uda się z optymalnym kształtem tego pudła. Zasilacz będzie obudowy z dwuch stron dokładnie i jeżeli wszystko pujdzie dobrze to też zmienią się prysznice na złote już mam zamówione (nie rozumiem dlaczego one są takie drogie w stosunku do chromów) zamontowałem już też next wentylator wyciągający w tylnej cześci obudowy zaopatrzony w akrylowy niebieski grill super wyglada z nebula akasa. No a jeżeli chodzi o stare rzeczy to już areo schnie :D panel pomalowany na złoto. wieczorem postaram się dać nowe zdjęcia z prac nad modem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 no wlasnie mialem prosic o jakies nowe zdjecia (moze jak to wszystko wyglada w obudowie na razie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 No narazie zdjęcia porównawcze STARE NOWE i jak to teraz wygląda :D tylko trochę brudne ale to norma przy pracy :D sesje zdjęciową będzie miało all jak skończę i wypucuję :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 hehe , spoko wyglada ;)) tylko imo normalne zloto wyglada troche tandetnie , zwlaszcza jesli buda 'pelna' jest tego ale to tylko imo. w sumie ladnie ci wyszlo oklejenie agII , powodzenia w dalszym moddingu ;)) ja niedl. robie bude od nowa , cala z alu [o ile funduszy starczy] + wc wiec bedzie sie dziac ;) good luck :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-inf Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 jak dla mnie teraz znacznie lepiej :) jeszcze te zlote wezyki, ktorych pisales i (jak narazie ;) ) juz nic nie bedzie sie "gryzlo" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 Dla mnie po zmianie na zloty kolor lepiej to wyglada... Sam sie sobie dziwie, bo normalnie nie lubie zbytnio tego koloru - wole szary/chromowany/aluminiowy... ale to swiadczy tylko o tym, ze bardzo ladnie ci to idzie - keep goin' :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 No Aerogate II się super prezętuje :!: Już nie moge się doczekać końca mod'u :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 no troszke fotka lipna bo widac takie jakby ryski :| albo zabrudzenie, wiem ze to przy pracy, ale mogles chociaz obczyscic na fotke :D ale i tak GoodJobMan :D i GoodLuck na reszte moda :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 Thorn rozwaliłeś mnie. MOD wykosmosiony [aczkolwiek wersia pierwsza wg mnie lepsza,a le moze dlatego ze oprócz czarnego lubie niebieski]. Precyzja wykonania iście mistrzowska - oby tak dalej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 spokojnie jeszcze nie skończyłem jutro plugin-box koncze i montuje kilka cześci do budy wiec bedzie co oglądać :D dam jutro nowe zjęcia chyba :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 spokojnie jeszcze nie skończyłem jutro plugin-box koncze i montuje kilka cześci do budy wiec bedzie co oglądać :D dam jutro nowe zjęcia chyba :Dno ja czekam jak to bedzie sie w budzie prezentowac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoha Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Thorn zrobilbys fotke tego zlotego Aero na jakims innym tle bo w polaczeniu z kolorem stolu to chyba nie za bardzo oddaje majstersztych wykonania :wink: Oczywiscie z niecierpliwoscia czekam na dalsza dokumentacje powstajacego projektu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiKeR Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 I umilkl :/ Moze cos mi sie nieudalo :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 I umilkl :/ Moze cos mi sie nieudalo :evil: chcialem to samo napisac :| moze jest tak zapracowany, ze nie moze teraz nic, poza modem robic :D :D :D miejmy nadzieje ze sie odezwie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 mam dużo pracu zawodowej wiec modzik musi poczekać ale od poniedziałku ruszam na całej linii !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladzio Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 i jak tam ida prace ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...