Abram Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 tak jak w temacie...widzialem na niektorych fotkach ze ludzie cos takiego robią.Wie ktos moze jak to zrobic ?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 ??? po co zmieniac kierunek?> nie lepiej odwrocic wiatrak ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Takiego komputerowego się raczej nie da skłonić odwracaniem polaryzacji, pałowaniem, zrzucaniem ze schodów, eliksirem prawdy ani nawet lewatywą do zmiany kierunku obrotów. Jak chcesz, żeby na ten przykład ssał, a nie dmuchał (:>), to obróć go o 180 stopni, prostopadle do osi śmigiełka. Zresztą każdy wiatrakator powinien kajś na obudowie mieć dwie, jak niektórzy piszą "szczałki" - jedna podpisana "floł", druga "rotejszyn", czyli gdzie wieje i jak się kręci (przy czem nie należy tego wiązać z FSB i innymi perwersjami). 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 no wlasnie tesh tak mi sie wydawalo ale kumpel zadal mi takie pytanie i nie bylem pewny :> nie wiem po co mu to ale dzieki za wylewna odpowiedz :wink: :lol: Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 ja wywalilem takie krzemowe goofno z plytki wentylka i to nic nie dalo jak podlanczam odwrotnie to robi tylko dyk i sie nie kreci :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Ja mam CoolMastery (sztuk dwie na chłodnicy) podłączone do zasilacza od kolejki, i działają w obydwie strony bez problemu , inna sprawa ze do niczego nie jest mi to potrzebne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARTiiii Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Mankament odwracania całego wiatraka to jego wyglą. Jeśli ktoś moduje swoją bude to takie odwrócenie troche ble wygląda tymi z kablami zasialjacymi na zew. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 MARTiiii: jak to kable zasilające na zewnątrz ? chyba ze mas ztaki wiatrak co ma dziury do mocowania tylko na jednej stronie... większośc bez prblemu montuje się w jedna i w druga strone... a jak masz ten "gorszy" typ to poprostu kup dłuższe śruby... koszt kikunastu groszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EZ_lo Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 nie wspominajac o tym, ze krztalt lopatek narzuca prace w jedna strone. w druga byloby znaaacznie mniej wydajnie (a moze i glosniej) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 nie wspominajac o tym, ze krztalt lopatek narzuca prace w jedna strone. w druga byloby znaaacznie mniej wydajnie (a moze i glosniej) Jedno i drugie, sprawdzałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARTiiii Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Mi chodzi o te 2-3 kabelki które idą do środka wiatraka, czy jak to nazwac + do tego jeszcze mocowanie wiaraka. Raczej kazdy wntylator monza montowac ta albo ta strona ale obczaj z ktorej strony wentylator ladniej wyglada ;). Tylko z jednej, bo z tej drugiej jednak gorzej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...