Liskoski Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Wiec tak kumple poprosili mnie zeby wzal kompa i zapuszal muze na wiejskiej dyskotece :) Stąd mam ogromna prosbe jako totalna lama jesli chodzi o muze dyskotekowa... prosze bardzo o podanie artystow, utowrow ktore by wg Was byly by wsam raz na taka impre... Aha moze ktos dalby mi kilka rad coż dac wpierw co potem, itd ([po prostu prosze o doświadczenia zw. z puszczaniem muzy na diskotekach :wink: )] Z gory thx... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 jesli to wiejska dyskoteka to moze cos w stylu Boys- jestes szalona, marek Konrad- mydelko fa :lol: albo russian boys dziewcionka czy jakos tak :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djwatoo Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Po persze BPM Studio nie Win-am po drugie większe kluby mają swoje listy. Zobacz u dumy www.dj.com.pl a potem DJ Mix Club szukaj też czegoś na DJ prv pl i DJ Promotion. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 http://www.wiejskie-techno.prv.pl/ :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liskoski Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 jesli to wiejska dyskoteka to moze cos w stylu Boys- jestes szalona, marek Konrad- mydelko fa :lol: albo russian boys dziewcionka czy jakos tak :lol: Wiedzialem ze tak bedzie... prosze o konkretne piosnki tekno lub jakies tam klubowo disko a nie tam disko-poło :? Pomożcie bo tam wspaniale dziewoczki są! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zapuść D-BOMB'a a wszyscy będą szaleć ;) Ja puszczałem Techno to się nikt nie bawił, jak tylko Disco polo to cała sala była zapełniona :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liskoski Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 mhmm a sa jeszcze jakies zespoly typu dibomba?? aha a skad wziac takie disco z pola, HA? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Souler Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 zalezy od wiochy. na jednej zapuscisz disco polo i cie jajami obrzuca bo oni manieczek sluchaja :) gdzie indziej znowu disco polo na piedestale :) szukaj w necie o dance, moze znajdziesz. a miksowales kiedys? bo jak nie, to masz problem chyba. choc w sumie na wiosce wystarczy tylko puszczac muze i sie bawia :) i bynajmniej nie nasmiewam sie z ludzi ze wsi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djwatoo Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Tak NJoy, DPM Zobacz sobie tamte listy A ja im ostrzej gam tym się z zasady ludzie lepiej bawią Wioske też czasem gram Szykuj sobie Dużo Dance-u a jak to wioska ie bierz tak tego dosłownie A pozatym jak ta wioska się nazwya Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djwatoo Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 P.S> Największą wisoke gra się nad Wisłą i wklubach studenckich Typu Stodołą, Proxima, Park Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liskoski Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 A pozatym jak ta wioska się nazywa JARONOWICE :) blisko Nagłowic [z tamtąd Rej] Jędzrzejowa 21 km i Kielc 56 km :D woj świetokrzyskie ... Ale spoko tam jest jak niewiem [iii jakie fajjjne dziewczyny 8) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djwatoo Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 To nie pakuj się w wioske Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liskoski Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 To nie pakuj się w wioske WHY? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 a tak na poważnie popytaj tych co tam będa czego sluchaja oni i ich koledzy, kolezanki my ci tu nie powiemy czego sluchaja ludzie w Jaronowicach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liskoski Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Pytalem to odp "wszystkiego" i ze mam cos spoko wymyslec... Wiec cegla i na forum siem pytam bo ja niewim co sie na dyskotekach puszcza... :( Aha a propos "wioska" -to nie nie jest jakies tam wielkie zadupie (lezy przy glownej drodze Kielce_Katowice :lol: Musze przyznac ze jestem troche zdesperowany... :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Ja mieszkam w miescie wiec sie nie znam, ale mysle ze ta odpowiedz miala znaczyc ze tego co jest lansowane w telewizji i radiu posluchaj troche i sie zaorientujesz. Jesli to jest wies to mysle ze glownie dance i techno, Ale proponuje zaopatrzec sie rowniez w ... rap moze sie to wydac troche smieszne. Jak bedziesz puszczal muze to sie zaorientujesz przy czym sie najlepiej bawia. Jesli to bedzie leciec z kompa to chyba mp3 ci sie sporo zmiesci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Te utwory powinny byc dobre co ci podeslalem nazwy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zapodaj Manieczki i np. Dj. Alien. Taka wioska pewnie się im spodoba ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liskoski Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Te utwory powinny byc dobre co ci podeslalem nazwy. thx P.S. Prosze wszystkich o wiecej... :wink: P.S. Ktos mowil ze sprzydal by sie rap... Chyba se sciagne LiRoy-a :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Jak nigdy nie dj'owales i to jeszcze na wiosce to lepiej sie za to nie zabieraj .. chyba ze masz dobre za-plecze :wink: .... A tak to zapodawaj manieczki i bedzie dobrze... najlepiej tak z zeszlego roku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liskoski Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Jak nigdy nie dj'owales i to jeszcze na wiosce to lepiej sie za to nie zabieraj .. chyba ze masz dobre za-plecze Ad1.to jest az tak źle?? Ad2.Za-plecze--łoco chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Posciagaj utwory tego typu http://www.mtv.de/mtvpop/wishlist.php?hist...amm&groupie=30& Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 mi sie wydaje ze chodzilo o tak zwane "plecy" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 tutaj trez masz jakas popliste ]http://muzyka.interia.pl/listy/poplista mysle ze na dyskoteke chyba bylo by dobre (moge sie mylic bo nie slucham czegos takiego...) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Ja bym zapuścił coś w stylu Blank & Jones lub Paul van Dyk (pełno tego na BT i eD2k) ew. Groove Coverage i Scooter (też dobre zresztą :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat_zab Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Ale z was prostacy po waszych wypowiedziach widac wasz poziom inteligencji to ze ta impreza ma byc w wiosce to o niczym nie swiadczy przedewszystki zalezy kto sie ma przy tym bawic, bo moge sie zalozyc jakbyscie puscili swoim starym któzy mieszkaja w "WIELKICH MIASTACH GDZIE ZYCIE JEST INNE " :lol: to nie wiedzieli by o co chodzi. Nawet na najwiekszych i najlepszych imprezach jest puszczana denna muzyka ale po to zeby sie wszycy bawili a nie tylko dresy z wielkich miast. A tak apropo gdzie wy chodzicie na imprezy ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Właśnie tylko wyśmiewacie że z ludzi ze wśi, chodzi o to żeby się bawić a ludzie którzy tam mieszkają nie różnią się od nas więc przestancie pierniczyć głupoty - wielkie miastuchy. :? Co do utworów to może DJ Quicksilver - ostatni album, jakies dancowe co na topie są - nie wiem ja Rocka głównie słucham 8) :) Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 zdaj relację jak wrócisz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 :arrow: http://www.fruttymp3.cjb.net << sciagaj kawalki dance , proste rytmy do zabawy :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liskoski Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 zdaj relację jak wrócisz :) Oj zdam zdam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...