pawelec_x Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Ja mieszkam w miescie wiec sie nie znam, ale mysle ze ta odpowiedz miala znaczyc ze tego co jest lansowane w telewizji i radiu posluchaj troche i sie zaorientujesz. Jesli to jest wies to mysle ze glownie dance i techno, Ale proponuje zaopatrzec sie rowniez w ... rap moze sie to wydac troche smieszne. Jak bedziesz puszczal muze to sie zaorientujesz przy czym sie najlepiej bawia. Jesli to bedzie leciec z kompa to chyba mp3 ci sie sporo zmiesci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aster Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 zapodaj ktorys z setow tego goscia http://www.djluna.nl/index2.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 a tak na poważnie popytaj tych co tam będa czego sluchaja oni i ich koledzy, kolezanki my ci tu nie powiemy czego sluchaja ludzie w Jaronowicach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liskoski Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 pawelec_x czytalem twe posty nie musisz powtarzac ;) no offence :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 wiem co sie pop... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Qrcze to już w remizie nie robią imprez :?: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 www.hottrance.com posciagaj sety i miej djowanie z glowy;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liskoski Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Qrcze to już w remizie nie robią imprez :?: ;) To jest typowa impreza w remizie :lol: tylko ktos jeden w roli zespolu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 na wsi to róznie młodsi wolą techno stari dico polo jak cie koledzy zapraszali z kąpem to pewnie podoba im sie twoja muzyka wiec puszaj to czego słuchasz przy nich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 :arrow: http://www.fruttymp3.cjb.net << sciagaj kawalki dance , proste rytmy do zabawy :D:D To mnie poprostu rozbroiło http://es.geocities.com/dnfid9b1qu/mandarand-jrc.zip (mienić później na mp3!) RMB i zapisz jako. Skeede Weede Jump jump to this song! :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 www.hottrance.com posciagaj sety i miej djowanie z glowy;d na zabawe wiejska to sie nie nadaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liskoski Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 www.hottrance.com posciagaj sety i miej djowanie z glowy;d na zabawe wiejska to sie nie nadaje To raczej nie zabawa lezc dyskoteka tylko nieco inna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 zapodaj ktorys z setow tego goscia http://www.djluna.nl/index2.html 8O oszalales...jak to wlaczylem to stara malo mnie z haty nie wyrzuciła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liskoski Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 zaopatrzylem sie w Bravo Hits Vol 42 :) i nie mam sily tego sluchac... Jak ktos moze to poprosze jakise konkretne piosnki z tego albumu :wink: Oto playlista: Tracklist: CD1 01 Outlandish - Aicha 04:37 02 Stacie Orrico - Stuck 03:44 03 The Rasmus - In the Shadows 04:18 04 Sean Paul - Get Busy 03:33 05 Vanessa S - Fiesta 03:17 06 T.A.T.U. - How Soon is Now 03:16 07 Starsplash feat Daisy Dee - Fly Away 03:57 08 Baracuda - I leave the World today 02:45 09 The Love Committee - Love Rules 03:30 10 One T - The Magic Key 03:50 11 Hella - Liebst du mich 03:18 12 Alexander - Stay with Me 03:32 13 Christina Aguilera - Fighter 04:08 14 No Angels - Someday 03:16 15 Eko Fresh feat Valezka - Koenig von Deutschland 03:40 16 Beginner - Faeule 03:24 17 Cecil Jonni Lauro - Everybody Cha Cha 03:12 18 DJ Bobo - Chihuahua 02:59 19 DJ Oetzi - Burger Dance 03:18 20 Die Gerd Show - Zuhause 03:17 CD2 01 Gracia - I dont think so 02:56 02 Nena - Nur getraeumt 02:55 03 Sarah Connor - Nur getraeumtTrack03 03:13 04 Mark Oh - Stuck on You 03:57 05 Jeanette - Right Now 03:38 06 RZA feat Xavier Naidoo - Ich kenne nichts 04:07 07 Wayne Wonder - No letting Go 03:22 08 Yvonne Catterfeld - Fuer Dich 04:30 09 Sertab Erener - Everyway that I can 02:35 10 Massive Toene - Stress 03:55 11 Die 3. Generation - Was passiert 03:52 12 DMX - X gon give it to Ya 03:40 13 In Extremo - Kuess mich 04:10 14 Megakerls - Schoen sein 02:56 15 Buddy vs DJ the Wave - Ab in den Sueden 03:27 16 Culture Beat - Mr Vain Recall 03:29 17 Lichtenfels - Sounds like a Melody 03:33 18 Mission Belle - Dream 03:26 19 Daniel Kueblboeck - Heartbeat 03:24 20 Patrick Nuo - The Air that I breathe 04:06 21 Judith Lefeber - I will follow you 01:33 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 jezus maria :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 mi sie wydaje ze chodzilo o tak zwane "plecy" Dokladnie... 10pkt,. dla pana. Ostatnio "gralem" na wiejskiej popie... 1. Blad .. dzien wczesniej skasowalem Dj noizzera i klubbasse z dysku na rzecz Sensation White ;] 2. Musialem sie ratowac scooterem i innym syfem, bo tamtejsci sluchacze nigdy o trancehouse itp. itd. nie slyszeli.. czyli komercha pelna para. 3. Za-plecze :wink: .. dobrze ze byli kumple, bo jak sie ferdek jeden z drugim napije to im sie cudzy komputer zaczyna podobac. Pozdro i nigdy wiecej grania na wiejskich popach ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aster Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 jezus maria :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liskoski Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Pozdro i nigdy wiecej grania na wiejskich popach ;] Obaczymy w sobote... Poki co scigam d-bomba :? Nie wiem jak to bedzie, mysle ze luzno ale sie ciut boje -- nie o kompa tudziez siebie bo mam luznych kumpli, ale jak to bedzie, chodzi o respect :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Souler Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 na wioske to tylko komercha i od czasu do czasu polski dance :) jezu chryste :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Powodzenia Liskoski i wroc zdrow :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liskoski Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 ohh dziekuje... dziekuje za troske... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Puść im wszytkie płyty Ich Troje...przynajmniej się tyle nie wykosztujesz za płyty ;) Ja bym puścił Benny Benassi ciekawe jakby zareagowali ;) PS.Rozumiem, że to Bravo Hits cośtam to od kumpeli pożyczyłeś :?: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liskoski Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Puść im wszytkie płyty Ich Troje...przynajmniej się tyle nie wykosztujesz za płyty ;) Ja bym puścił Benny Benassi ciekawe jakby zareagowali ;) PS.Rozumiem, że to Bravo Hits cośtam to od kumpeli pożyczyłeś :?: ;) Bravo sciagnalem na 48 godz z torrenta :) Puszcze Bennego na bank! Acha!! Przydala by mi sie piosnka gdzie taka babka przez caly cza mowi "solider of fortune" (w stylu techno mowi :D) i nie znam tytulu wiec nie moge ciagnac :wink: a fajna jest... Acha i zna ktos moze tytuly piosenek z Allego G in Da House ? Pytalem na dziale mp3 ale nikt nic... :? Bardzo przepraszam moderatorow... Wybaczcie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Co do "Soldier of fortune" to było chyba "DJ Schwede - Soldier of fortune", a co do Ali G to to szło Jungle Masiv (nie wiem jak się pisze) czy jakoś tak :/ ;) PS.Jeżeli powiedziałem dobrze to poproszę na tej dysce (z dedykacją) ode mnie Dj Shog - Another word :D UPDATE: ALI G - Na kazzie powinieneś znaleźć to pod "Jungle is massive" ewentualnie "wicked" Pozdrawiam i życzę udanej imprezy... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liskoski Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Co do "Soldier of fortune" to było chyba "DJ Schwede - Soldier of fortune", a co do Ali G to to szło Jungle Masiv (nie wiem jak się pisze) czy jakoś tak :/ ;) PS.Jeżeli powiedziałem dobrze to poproszę na tej dysce (z dedykacją) ode mnie Dj Shog - Another word :D Masz jak u lisa w banku...:D Ale jak mam zadedykowac... "specialnie dla CePeKa; CePkA" ??? Czy jak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Stary :> tylko bron kompa :> :> :> i uwazaj jak podejdzie do ciebie paru kolesi i powiedzia: "eee stary... zapusc techniawke :lol: " inni podejda... teeee kolego zapusc hiphopa. Lol na 18tce qmpla puszczalem muze i zapuscilem cos nagle podchodzi z 5 chlopa :> (dresiki) i mowia: "teeee kolego zapusc techniawke" no to ja im odpowiadam, ze pozniej... a jeden z nich (taki karzel) mowi, ze mi wpierd...yczy no to ja sie go pytam "ty mi wpier...niczysz??", on odpowiedzial "MY Ci wpierd...yczymy" :lol: :lol: wysmialem goscia :> :> :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liskoski Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Stary :> tylko bron kompa :> :> :> i uwazaj jak podejdzie do ciebie paru kolesi i powiedzia: "eee stary... zapusc techniawke :lol: " inni podejda... teeee kolego zapusc hiphopa. Lol na 18tce qmpla puszczalem muze i zapuscilem cos nagle podchodzi z 5 chlopa :> (dresiki) i mowia: "teeee kolego zapusc techniawke" no to ja im odpowiadam, ze pozniej... a jeden z nich (taki karzel) mowi, ze mi wpierd...yczy no to ja sie go pytam "ty mi wpier...niczysz??", on odpowiedzial "MY Ci wpierd...yczymy" :lol: :lol: wysmialem goscia :> :> :> Znam ten bol daltego biore celka 300 i mono monitor... Raz na imprezce u kumpla tez jakis dres mnie wku... ale mam dobrych kumpli, i mu troche wytlumaczyli ... 8) Kumpel tez mowil ze jak gral na pewnej imprezce to co 2 min ktos podchodzil i spedzil ze kce taka a taka piosnke, ale DAMY RADE :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Nie no mnie tam nie będzie więc może być: "Specjalnie od CEPKA Dj Shog - Another word" (możesz coś dodać od siebie) ;) Jeszcze proponuje jak na tego rodzaju dyskotekę to: Bahamen – Who let the dogs out ? Da Muttz – Wassup I gwóźdź programu (jak ludzie zaczną się zwijać): Q-Bass & Dj Brush – Nocna Jazda To taki standardzie na takich dyskach :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liskoski Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Nie no mnie tam nie będzie więc może być: "Specjalnie od CEPKA Dj Shog - Another word" (możesz coś dodać od siebie) ;) Jeszcze proponuje jak na tego rodzaju dyskotekę to: Bahamen – Who let the dogs out ? Da Muttz – Wassup I gwóźdź programu (jak ludzie zaczną się zwijać): Q-Bass & Dj Brush – Nocna Jazda To taki standardzie na takich dyskach :lol: :lol: :lol: Dzieki!! Wlasnie o takie piosnki mnie chodzi... Wiecej takich WIECEJ : Aha badz pewien ze z ta zapowiedzia bedzie spoko dam z siebie wszystko :lol: :lol: :lol: lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liskoski Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Ktos powiedzial Scooter... Prosze o jakies spoko kawalki... Nic nie znam, a moj kumpel scooterowiec juz 2 tyg do budy nie chodzi, wiec prosze o pomoc... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...