qbass Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Scooter - RAMP Scooter - I schoot the DJ (nie wiem czy dobrze tytól zapodałem) Scooter - Maria I like laud (tez nie wiem czy dobrze ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Moze jeszcze: Master Blaster - Ballet Dancer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liskoski Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 obra bede szukał :) i want more... :D aha jutro jade :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 na pewno cos w stylu maria (czaicie baze?) - zakup plyte od jakiegos eOsla :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 OK. Wiec: >DJ Red 5 - Da Beat Goes 2003 >Mandy & Randy feat. Skedee Wedee - Jump >Master Blaster - How old are you (czy cos takiego) >Mark 'Oh - Words >Future_trance_united_-_face_2_face_a1_baracuda_mix >Dj Alone - We Are Raving (Todd Diver vs. Special D Radio Rmx) >Floorfilla - Anthem #6 (Cassez La Boite) [Dj Cerla Floorfilla Rmx] >Lou - Let's Get Happy (Marco De Jouge Radio Mix) >Illusions - Wind Of Change Proste rytmy na wiejska potancówke :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Scooter: - how much is the fish, - fuck the millenium, - fire, - the age of love, z nowszych utworków to: - posse (I need you on the flor), - ai shot the dj, - ramp (the logical song), - nesaja (nie wiem czy dokładnie tak się to pisze), - weekend, P.S. Więcej niepamiętam 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liskoski Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 ufff Wielkie Dzieki, bez Was to ja nie wiem... Ale i tak mam stresa jak jasny gwint... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 bedzie dobrze !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 DJ`e na dyskach zawsze wyrywają najwięcej/najlepsze towary ;) Więc powodzenia :!: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 A i może jeszcze: Paul Van Dyk - Nothing But You ATB - Long Way Home RMB - Spring To pierwsze raczej nie na dyske no ale nawet fajne :) PS.A jak jakiś placek poprosi HH to mu puść "Nagły Atak Spawacza" Polecam tytuł "wesele" najbardziej będzie pasować do klimatu dyskoteki ;) (tylko jak w sobotę będziesz chodzić bez przednich zębów to nie mów że nie ostrzegałem...) PSS.A co do komercyjnych utworów to polecam Liroy`a ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 aha jeszcze weź "Bania u cygana" i "Konik na biegunach" :D to na wiejskich dyskotekach wymiata ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 Oj Liskoski musiał nieźle zabalować skoro nie daje oznak życia ;) A może coś mu się z kompem stało :| (tfe, tfe wyplyć te słowa) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 moze za ostra libacja byla :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 zginal ... Liskowski RIP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liskoski Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 zginal ... Liskowski RIP I'm back ... :D oto relacja... ok. 17 Zaczelismy ustawianie sprzetu... Wszystko ok. Zapuszczamy muze na probe i echo :? Okazuje sie ze jack byl zj*****. Mailem 2 (zapasa :) ) i wsio smiga. Ok.20 schoda siem ludziska. 20.15 start :) Zapuszczam se z 2 techno jeden wolny i co kilka kawalkow disco-polo (typu d-bomb lub bardziej hardcore'owe typu Boys) Wszysto idzie luzno... Wszyscy sie dobrze bawia. 22. Jakas fajna panna siada mi na kolankach, zaczynam se "gadac" (czytac dre sie jak glupi bo nic nie slychac... :wink: ) i dalej takie tam 22.40 Kilku chlopcow troche sie przecenia i rozbijaja zaroweczke czerwona... robi sie ciut za cimno... 23.00 Zajebista zabawa, leci se peja i Moj rap moja rzeczywistosc. Sal spiewa razem z Peja 8O luzno jak jasny uj :D 23.10 KONIEC DYSKOTEKI :!: :!: :!: TREGEDIA JA SKU*** 4*30W Idzie sie je**c, nie wiem czemu, do tego paru jakis zimow gada ze cos zjebalem... 23.30 NIc nie da sie zrobic ide spac... A moja kolezanka uspakaja miejscowych ... uuu p.s. da je jakos naprawic te glosniczki.... :?: kable sprawne w 1000% nie wiem coz sie moglo stac. p prostu przy kolejnym utworku nie odpalily!! Bardzo szkoda :( Bylo super a moglo byc hiper :? p.s2 BARDZO DZIEKUJE WSZYSTKIM ZA POMOC I WSPARCIE BEZ WAS NIE BYLO BY TYCH 3 GODZINIEK IMPREZY :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Miales szczescie ze nie dopadla cie zemsta cygana :lol: ... Kolejny raz sie potwierdza, ze laski leca na dj's :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Ty to Hardcorowy jesteś ze robisz disco na 30-stkach :] Częsc forumowiczów na 100 i lepiej ciśnie (w pokoju :!:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 A zdążyłeś z moimi pozdrowieniami ;) PS.Mówiłem, że zgarniesz jakąś koleżankę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Ty to Hardcorowy jesteś ze robisz disco na 30-stkach :] Częsc forumowiczów na 100 i lepiej ciśnie (w pokoju :!:) hihihi :D Chyba wystarczyło :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liskoski Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Ty to Hardcorowy jesteś ze robisz disco na 30-stkach :] Częsc forumowiczów na 100 i lepiej ciśnie (w pokoju :!:) EE te 30 to jakies nie 30... :lol: dawaly jak po<span style="color:red;">[ciach!]</span>e... a i remiza nie zadurza :P For Cepek: Z pozdrowieniami zdazylem... :> 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...