Skocz do zawartości
Liskoski

Dyskotieka... :)

Rekomendowane odpowiedzi

OK. Wiec:

>DJ Red 5 - Da Beat Goes 2003

>Mandy & Randy feat. Skedee Wedee - Jump

>Master Blaster - How old are you (czy cos takiego)

>Mark 'Oh - Words

>Future_trance_united_-_face_2_face_a1_baracuda_mix

>Dj Alone - We Are Raving (Todd Diver vs. Special D Radio Rmx)

>Floorfilla - Anthem #6 (Cassez La Boite) [Dj Cerla Floorfilla Rmx]

>Lou - Let's Get Happy (Marco De Jouge Radio Mix)

>Illusions - Wind Of Change

Proste rytmy na wiejska potancówke :D.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Scooter:

- how much is the fish,

- fuck the millenium,

- fire,

- the age of love,

z nowszych utworków to:

- posse (I need you on the flor),

- ai shot the dj,

- ramp (the logical song),

- nesaja (nie wiem czy dokładnie tak się to pisze),

- weekend,

P.S. Więcej niepamiętam 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A i może jeszcze:

Paul Van Dyk - Nothing But You

ATB - Long Way Home

RMB - Spring

To pierwsze raczej nie na dyske no ale nawet fajne :)

PS.A jak jakiś placek poprosi HH to mu puść "Nagły Atak Spawacza" Polecam tytuł "wesele" najbardziej będzie pasować do klimatu dyskoteki ;) (tylko jak w sobotę będziesz chodzić bez przednich zębów to nie mów że nie ostrzegałem...)

PSS.A co do komercyjnych utworów to polecam Liroy`a ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zginal ... Liskowski RIP

I'm back ... :D

oto relacja...

ok. 17 Zaczelismy ustawianie sprzetu... Wszystko ok. Zapuszczamy muze na probe i echo :? Okazuje sie ze jack byl zj*****. Mailem 2 (zapasa :) ) i wsio smiga. Ok.20 schoda siem ludziska. 20.15 start :) Zapuszczam se z 2 techno jeden wolny i co kilka kawalkow disco-polo (typu d-bomb lub bardziej hardcore'owe typu Boys) Wszysto idzie luzno... Wszyscy sie dobrze bawia.

22. Jakas fajna panna siada mi na kolankach, zaczynam se "gadac" (czytac dre sie jak glupi bo nic nie slychac... :wink: ) i dalej takie tam

22.40 Kilku chlopcow troche sie przecenia i rozbijaja zaroweczke czerwona... robi sie ciut za cimno...

23.00 Zajebista zabawa, leci se peja i Moj rap moja rzeczywistosc. Sal spiewa razem z Peja 8O luzno jak jasny uj :D

23.10 KONIEC DYSKOTEKI :!: :!: :!: TREGEDIA JA SKU*** 4*30W Idzie sie je**c, nie wiem czemu, do tego paru jakis zimow gada ze cos zjebalem...

23.30 NIc nie da sie zrobic ide spac... A moja kolezanka uspakaja miejscowych ... uuu

p.s. da je jakos naprawic te glosniczki.... :?: kable sprawne w 1000% nie wiem coz sie moglo stac. p prostu przy kolejnym utworku nie odpalily!! Bardzo szkoda :( Bylo super a moglo byc hiper :?

p.s2 BARDZO DZIEKUJE WSZYSTKIM ZA POMOC I WSPARCIE BEZ WAS NIE BYLO BY TYCH 3 GODZINIEK IMPREZY :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ty to Hardcorowy jesteś ze robisz disco na 30-stkach :] Częsc forumowiczów na 100 i lepiej ciśnie (w pokoju :!:)

EE te 30 to jakies nie 30... :lol: dawaly jak po<span style="color:red;">[ciach!]</span>e... a i remiza nie zadurza :P

For Cepek:

Z pozdrowieniami zdazylem... :> 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi