Zielin Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Mam takie pytanie o ile można zwiekszyć MHz na agp przy moim cofigu ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 a widac roznice w kreceniu albo wydajnosci?? bo z tego co ja zauwazylem to nie za bardzo... :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 agp w biosie lepiej nie tykaj, sprubuj krecic na maxa karte :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucha18 Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 jak zwiekszysz mhz na agp to rosnie tez mhz na pci wiec moze dysk ci siasc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 jak zwiekszysz mhz na agp to rosnie tez mhz na pci wiec moze dysk ci siasc :)hie hie... bull shit !!! przeciez on ma nforca... co do pytania: mozna krecic na max ( tzn do 100 ) i duzo to "podobno" nie zmienia... w 3dmarku... ale przeciez od tego zalezny jest przesyl ( nie wiem dokladnie do czego... wiec nie bede strzelal jakimis lamostwami.. ) ... wiem jedynie ze napewno jakis wzrost wydajnosci to daje.. nie duzy ale... zawsze warto sproobowac ... w kazdym badz razie jak postawisz na 100 to zwieksz napiecie na agp o przynajmniej 0,2 ( nie widzialem karty ktora chuulala by bez zmiany napiecia na 100 ... ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Karta nie znosi wysokiego AGP moja na płycie MSI KT3V przy FSB 185Mhz posypała się. AGP chyba wtedy miał 74Mhz ale nie wiem czy dobrze licze znaczy obraz tak się powalił ze nic nie było widać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 no to podlaczam sie do pytania,bo kiedys bede musial kupic jakas kto moze niech napisze ile wytrzymuje jego karta mi przydatna bylaby taka co chodzi przy 85-90MHz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...