Lewy03 Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 sorry moze to juz było ale nie znalazłem moje pytanie to jka wam przyszedł rachunek za internet dsl za miesiac który przebyliscie czy jak bo ja mam siec i internet mi załozyli 26listopada wiec kazałem zaby uzytkownicy z sieci zaplacili mi po 56 zł 50 zł za miesiac i 6 zł za kawałek listopada wiec pod koniec grudnia pierwszy raz beda płacic za internet 56 zł czy dobrze zrobiłem ps mam nadzieje ze pod koniec grudnia nie przyjdzie racunek za styczen grudzien i listopad wtedy bede w plecy 260zł z góry dzieki za odp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Nie wszystko przetrawiłem ale zapłacisz za 4 dni listopada (za każdy 1/30 opłaty miesięcznej) i za każdy miesiąc na bierząco.. Jeżeli teraz nie dostałeś tego do rachunku to będzie w następnym wyrównanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Jak w maju zainstalowałem neo+ (12 dokładnie) to w końcu czerwca dostałem naraz rachunek za instalacje+abonament za pół maja+abonament za czerwiec - tak sobie skumulowali. Jak mój tata zobaczył rachunek to o mało na zawał nie zszedł :D Później płaci się za bieżący miesiąc (z góry, jak abonament za telefon). Czyli w grudniu powinien przyjsc ci rachunek za instalacje+listopad+grudzień, a w styczniu już normalnie za sam styczeń. Tzn tak bedzie jak tepsa czegos nie przekombinuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Niestety ostatnio (bardziej niż zwykle) TPSA ma u siebie wszystko wymieszane, likwidują bok-i reorganizują wszystko - z tego powodu wszystko się przeciąga - możę być nawet tak żę dopiero w styczniu dostaniesz rachunek za wszystko na raz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...