|MALY|_old Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Szykuje sie do zmiany myszki. Oczywiscie chcialbym kupic cos dobrego za niewielka kwote. Znalazlem mysz Creative Wireless Optical Mouse 3000 w dosyc rozsadnej cenie jaka jest 103,70 zl w promocji. Chcialbym byscie mi poradzili czy jest ona warta kupna czy moze macie inna propozycje. Mile widziana opinia uzytkownikow posiadajacych taka mysz. Kryteria dla innych myszy: 1. Do 120 zl 2. Optyczna i radiowa w jednym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Moze znajdziesz gdzies IE 3.0 za 120 pln - ja znalazlem. Na poczatku bylo ciezko sie przyzwyczaic ale teraz nie zamienilbym nawet na MX500 mojego brata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|MALY|_old Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 IE 3.0 Co to takiego ? Moglbys podac jakis link do opisu/zdjecia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVonFetysz Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 IE 3.0 Co to takiego ? Moglbys podac jakis link do opisu/zdjecia. microsoft inteli explorer za 70 zl sa optyczne logitecha :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|MALY|_old Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Niestety potrzebuje optyczno - radiowej w jednym. Macie moze jeszcze jakies propozycje... badz opinie o Creative Wireless Optical Mouse 3000 ?. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 [...] badz opinie o Creative Wireless Optical Mouse 3000 ?. na dniach do mnie przyjdzie, jak sie pobawie to ci powiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|MALY|_old Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 pshem: I jak dotarla mysz ?. I tak apropo ile za nia dales i gdzie zamawiales... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 IE 3.0 Co to takiego ? Moglbys podac jakis link do opisu/zdjecia. microsoft inteli explorer za 70 zl sa optyczne logitecha :D Cos zle to ujales (przynajmniej przecinek sie nalezy). IE3.0 to Internet Explorer (a zeby bylo smieszniej :P ) 3.0 A za 70 pln to optyczne (ten sam czujnik co w IE3.0) microsoftu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 ja mam taka mysze ja w tytule tylko przewodowa :? ale spoko , wyprofilowana pod prawa reke , fajnie lezy , ogolnie dobrze sie spisuje w grach typu CoD i unreal , dokladna jak dla mnie to fajna mycha :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|MALY|_old Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Znacie moze jakies linki z testami tej myszy, bo nigdzie nie moge znalesc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...