zoil Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 reszta zdjec na: http://gulfcoastarmory.com/shoots/ hf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 mmm to ostatnie zdjecie.... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 strzelać każdy może... :roll: Ja takich ludzi nie rozumiem, jak można fascynować się bronią czyli de facto zabijaniem :? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoil Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 strzelać każdy może... :roll: Ja takich ludzi nie rozumiem, jak można fascynować się bronią czyli de facto zabijaniem :? :( eee.... :? ale oni nikogo nie zabijaja, no bez przesad. bronia mozna sie fascynowac, hobby jak hobby i ni oznacza to ze od razu trzeba kogos zabijac! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Śliczne [miejsce na rzucenie pawia] Nudza sie..... biedni :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Ten gruby ma fajne UZI :D Kurde, fajne maja hobby 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 paaanie...., AMERYYYKA! 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 fajne posciagalem filmy z tego strzelania, wypas najlepszy jest miotacz ognia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 PPSH'ka rlz ;]]]] Swoją drogą przypominiał mi się film 'zabawy z bronią'. Wart obejrzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 mmm to ostatnie zdjecie.... :wink:taak.... :lol: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Ale głupi ci rzymianie...... hmmm amerykanie :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Ten drugi nie jest chyba komandosem :DDD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Proponuje "Bowling for Columbine" - Zabawy z bronią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin_n Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Ten gruby ma fajne UZI :D To raczej UZI nie jest tylko jedna z odmian MP5K :wink: Ale żeby mała dziewczyna już z takiego "karabinku" strzelała 8O ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ko5ma Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Szkoda, że u nas nie ma takich imprez i musi mi wystarczyć ASG :wink:. Ten gruby ma fajne UZI :D To raczej UZI nie jest tylko jedna z odmian MP5K :wink:Nope. To jest skrócony MC51 z FR Ordnance, czyli w istocie krzyżówka HK G3 i MP5K. Swoją drogą nie wyobrażam sobie jak można z tego w ogóle strzelać - przecież odrzut powinien urwać rękę 8O. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Proponuje "Bowling for Columbine" - Zabawy z bronią. A co ja napisałem kilka postów wyżej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Hehe ja najchętniej bym z takiem miotaczem wpadł do pokoju nauczycielskiego <evil> :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Hehe ja najchętniej bym z takiem miotaczem wpadł do pokoju nauczycielskiego <evil> :D:D no własnie naogladal sie chyba Bowling for Columbine :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 ciekawe ile kosztuje jeden nabój? troche trzeba wydac kaski zeby sobie tak postrzelac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 no własnie naogladal sie chyba Bowling for Columbine LPC Nie mam pojęcia co masz na myśli Jodlasty Pewnie na nasze (Polskie) realia to jest drogi sport ale dla takiego średniej klasy amerikanina to pewnie wydatek którego nawet nie odczuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 strzelać każdy może... :roll: Ja takich ludzi nie rozumiem, jak można fascynować się bronią czyli de facto zabijaniem :? :( Ano można, ja należę do koła łowieckiego i lubię polowania - jeszcze nie polowałem w taki sposób jak jest to przedstawione na ostatnim zdjęciu - ale widzę że to jest super Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Jeden z kumpli z którymi studiowałem jest myśliwym. Wiele dyskusji nad piwem nad tym było. Kilka osób za, kilka przeciw. Ja jak już napisałem jestem przeciw. Nie rozumiem też ambiwalencji kumpla, który hoduje psy myśliwskie i bardzo je kocha (twierdzi, że generalnie kocha zwierzęta) a z drugiej strony strzela do nich dla przyjemności. Zawsze przypomina mi się skecz Monty Pythona o polowani na komara ze zdaniem "Kocham zwierzęta i dlatego je zabijam". BTW. Spędziłem trochę czasu w stanach, na prowincji i zauważyłem, że większość ludzi posiadających broń to typowi "rednecks" - czyli delikatnie mówiąc zakute pały. Z cyklu "konstytucja mi pozwala to mam gnata" choć duża część miałaby pewnie problemy z jej przeczytaniem. Od razu dodam (żeby nie było, że generalizuję i przesadzam), że zdarzyło mi się też rozmawiać z kilkoma osobami jak najbardziej na poziomie, które też były zafascynowane bronią. Więc nie uważam, że jak ktoś lubi broń jest od razu tępakiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 mmm to ostatnie zdjecie.... :wink: popieram...... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 no własnie naogladal sie chyba Bowling for Columbine LPC Nie mam pojęcia co masz na myśli . treść filmu według onetu; 1999 w trakcie strzelaniny w Columbine High School w USA zginęło 12 osób. Czy musiało dojść do tragedii? Skąd fascynacja bronią, której ofiarami są sami Amerykanie? Czy odpowiedź o przyczyny nasilania się przemocy leży w łatwym dostępie do broni? Czy winni są politycy? Czy za ich działaniami stoi lobby związane z przemysłem zbrojeniowym? Hehe ja najchętniej bym z takiem miotaczem wpadł do pokoju nauczycielskiego ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Hehe i wszystko jasne :D:D:D Niestety nie widziałem tego filmu nawet go nie znam dlatego nie wiedziałem za bardzo co miałeś na myśli . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoil Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 hmm.. hobby to moze i ciekawe.. ale przyznacie ze pierwsze zdjecie to lekkie zboczenie juz..? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Wiecie co...???Co do tego pierwszego zdjęcia to jest chyba jakaś propaganda. W wakacje strzelałem ze strzelby horyzontalnej - dwulufofej , chyba 20 mm i jak pierwszy raz strzeliłem to myślałem że się przewróce , taki odrzut miała ta strzelba. A na tym zdjęciu jest pojkazana 5-6 latnia dziewczynka z taką hałbicą :D:D. Przecież jakby wystrzeliła serie z takiego karabinku to by ją tam zmiotło !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoil Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Wiecie co...???Co do tego pierwszego zdjęcia to jest chyba jakaś propaganda. W wakacje strzelałem ze strzelby horyzontalnej - dwulufofej , chyba 20 mm i jak pierwszy raz strzeliłem to myślałem że się przewróce , taki odrzut miała ta strzelba. A na tym zdjęciu jest pojkazana 5-6 latnia dziewczynka z taką hałbicą :D:D. Przecież jakby wystrzeliła serie z takiego karabinku to by ją tam zmiotło !!! zwroc uwage ze ten "karabin" stoi na podporkach.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 zwroc uwage ze ten "karabin" stoi na podporkach..Hehe widać że nie strzelałeś z broni... Podpórki są dlatego ze karabin jest masywny a co za tym idzie ciężki . No ale ile może ważyć maxymalnie 10-15 kg?? I tylko po to one są aby można było spokojnie wycelować . Ale jak zaczniesz strzelać serią to i tak ten cały karabin się rusza a odrzut robi swoje. Więc trzeba go mocno trzymać a wątpie żeby ta dziewczynka miała na tyle siły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Browning .303 Cala na trojnogu to juz zabytek ,konstrukcja z 1919 roku :twisted: Wogule strzelaja z broni muzelanej nie liczac tego grubaska bo to zeczywiscie chyba cos H&K . A ta panianka wali chyba z FN-FAL wersje na dwojnogu . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...