grippen Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Witam Mam nietypowy problem - może ktoś z forumowiczów będzie potrafił mi pomóc. Otóż po kradziezy zestawu Sony DAV-S500 zostały mi tylko głośniki. I tutaj mam pytanie - do jakigo DVD stacjonarnego mogę (o ile wogóle się da) podłączyć te głośniki bez kupna amplitunera? Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Witam Mam nietypowy problem - może ktoś z forumowiczów będzie potrafił mi pomóc. Otóż po kradziezy zestawu Sony DAV-S500 zostały mi tylko głośniki. I tutaj mam pytanie - do jakigo DVD stacjonarnego mogę (o ile wogóle się da) podłączyć te głośniki bez kupna amplitunera? Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi.. Najlepiej do takiego, który ma dekodery, np. Panasonic S75. O ile się nie mylę, to posiada on analogowe wyjścia na głośniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...