Skocz do zawartości
j.h.hudy

jaki bezplatny program do robienia kopi dysku c

Rekomendowane odpowiedzi

ale pod wizgroze xp a nie linuxa

Przedstawiamy Ci internetowy translator angielsko-polski, który umożliwia tłumaczenie dowolnego tekstu z języka angielskiego na polski i odwrotnie z języka polskiego na angielski. Translator ten bazuje na bazie słów i zwrotów należącej do firmy Google oraz Bing - zasoby tego słownika są ciągle rozwijane i korygowane przez miliony ludzi na całym świecie, efektem tego jest ciągłe ulepszanie tłumaczeń.

Translation by ImTranslator provides the most convenient access to the online translation services powered by Google and other machine translation engines for over 50 foreign languages. This translation tool includes online translator, translation dictionary, text-to-speech in a variety of languages, multilingual virtual keyboard, spell checker, Russian decoder, back translation, and email service.

Free Online Translation

ImTranslator Translation service is intended to provide an instant translation of words, phrases and texts in many languages

Whenever you need a translation tool to communicate with friends, relatives or business partners, travel abroad, or learn languages, our ImTranslator is always here to assist you.

Edytowane przez j.h.hudy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Próbowałeś kiedyś odpalić ghosta pod win2000 lub XP?

Nie odpalisz bo sie nie da. Mozna go conajwyżej odpalić na nakładace na dos zwanej windows 9x/Me.

A tak wogóle jakis czas temu w KS Ekspert była pełna wersja Drive Image

PS. Naucz sie cytować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

yyyy

no ten no tego

jak sie obsluguje ten drive image??

Normalnie 8O

"Backup Drives" -- wybierasz partycje ktora backupujesz --- wpisujesz nazwe pliku obrazu --- zaznaczasz gdzie plik obrazu ma byc zalokowany

To wsio. Prostszego progsa nie widzialem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Próbowałeś kiedyś odpalić ghosta pod win2000 lub XP?

Nie odpalisz bo sie nie da. Mozna go conajwyżej odpalić na nakładace na dos zwanej windows 9x/Me.  

Zatkało mnie :!:

Po tej wypowiedzi, szybko włożyłem dyskietkę do napędu i zrobiłem restart, żeby sprawdzić czym ja cały czas robię swoje "obrazy" :?:

I wiecie coTo jednak jest GHOST :!: ....2003, który bez problemu robi obrazy XP na NTFS-ie.

Do j.h.hudy - zajrzyj tutajTytuł strony

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zatkało mnie :!:  

Po tej wypowiedzi, szybko włożyłem dyskietkę do napędu i zrobiłem restart, żeby sprawdzić czym ja cały czas robię swoje "obrazy"  :?:  

I wiecie coTo jednak jest GHOST :!: ....2003, który bez problemu robi obrazy XP na NTFS-ie.

Ale masz świadomość, że właśnie uruchomiłeś Ghosta w DOS-ie? O tym właśnie mówił sgj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi