j.h.hudy Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 potrzeboje bezplatny program , taki zebym mogl nim zrobic kopie calej partycji tak ze np. ja mi sie spier... system to wkladam plyte,15 minut i gotowe takie cos jak ghost Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 LINUX i dd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 (edytowane) ale pod wizgroze xp a nie linuxa Przedstawiamy Ci internetowy translator angielsko-polski, który umożliwia tłumaczenie dowolnego tekstu z języka angielskiego na polski i odwrotnie z języka polskiego na angielski. Translator ten bazuje na bazie słów i zwrotów należącej do firmy Google oraz Bing - zasoby tego słownika są ciągle rozwijane i korygowane przez miliony ludzi na całym świecie, efektem tego jest ciągłe ulepszanie tłumaczeń. Translation by ImTranslator provides the most convenient access to the online translation services powered by Google and other machine translation engines for over 50 foreign languages. This translation tool includes online translator, translation dictionary, text-to-speech in a variety of languages, multilingual virtual keyboard, spell checker, Russian decoder, back translation, and email service. Free Online Translation ImTranslator Translation service is intended to provide an instant translation of words, phrases and texts in many languages Whenever you need a translation tool to communicate with friends, relatives or business partners, travel abroad, or learn languages, our ImTranslator is always here to assist you. Edytowane 4 Października 2013 przez j.h.hudy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 A po co komu windows? Nawet ghost nie działa pod windows, a linuxa odpalic z płyty lub dyskietki to chyba problem nie jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 A po co komu windows? Nawet ghost nie działa pod windows quote] od kiedy?? :lol: potrzeboje progam ktorym zrobie obraz calej partycji aha.. ktory jest najlepszy program do sciagania plikow?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Próbowałeś kiedyś odpalić ghosta pod win2000 lub XP? Nie odpalisz bo sie nie da. Mozna go conajwyżej odpalić na nakładace na dos zwanej windows 9x/Me. A tak wogóle jakis czas temu w KS Ekspert była pełna wersja Drive Image PS. Naucz sie cytować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 yyyy no ten no tego jak sie obsluguje ten drive image?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 yyyy no ten no tego jak sie obsluguje ten drive image?? Normalnie 8O "Backup Drives" -- wybierasz partycje ktora backupujesz --- wpisujesz nazwe pliku obrazu --- zaznaczasz gdzie plik obrazu ma byc zalokowany To wsio. Prostszego progsa nie widzialem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endriu Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Próbowałeś kiedyś odpalić ghosta pod win2000 lub XP? Nie odpalisz bo sie nie da. Mozna go conajwyżej odpalić na nakładace na dos zwanej windows 9x/Me. Zatkało mnie :!: Po tej wypowiedzi, szybko włożyłem dyskietkę do napędu i zrobiłem restart, żeby sprawdzić czym ja cały czas robię swoje "obrazy" :?: I wiecie coTo jednak jest GHOST :!: ....2003, który bez problemu robi obrazy XP na NTFS-ie. Do j.h.hudy - zajrzyj tutajTytuł strony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zatkało mnie :!: Po tej wypowiedzi, szybko włożyłem dyskietkę do napędu i zrobiłem restart, żeby sprawdzić czym ja cały czas robię swoje "obrazy" :?: I wiecie coTo jednak jest GHOST :!: ....2003, który bez problemu robi obrazy XP na NTFS-ie. Ale masz świadomość, że właśnie uruchomiłeś Ghosta w DOS-ie? O tym właśnie mówił sgj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endriu Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Fakt :oops: chyba powinienem już iść spać :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 juz mam opis byl w 4/03 expercie lacznie z pelna wersja programu 8O faktycznie latwo go sie obsluguje 8) aha... to ktory wspomagacz sciagania jest najlepsz, bo zainstelowalem flashgeta to mi on troch niechodzi :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 aha... to ktory wspomagacz sciagania jest najlepsz, bo zainstelowalem flashgeta to mi on troch niechodzi :evil: a mozesz sie pochwalic jak uzywasz tego flashgeta - bo sam to on ci sciagac nic nie bedzie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 co do GHOST'a, to można robić obrazy partycji pod Win, ale nie systemową (to chyba zrozumiałe). Pozdrowienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...