KGB Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 buda z zasilaczem Codegen 400W spokojnie pociagnie taki sprzet bubu olej minusowe napiecia - wszystko jest git Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SR-71 Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Ja bym Ci polecił tą http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=4539 mam na myśli ciemiejszą Przy moim poprzednim tracerze ta jest jak mercedes. Nie ma neonów,ale jest moim zdaniem lepiej wykonana i lepsza od tej,którą chcesz kupić. Mam taką od ponad roku i jestem bardzo zadowolony.Ma boki i góre pomalowane metalikiem na zewnątrz i w środku,zdejmowanie boków i góry bez śrubokręta,śledzie wyjmowane a nie wyłamywane,karty wkładane na zatrzaski,bardzo ładny wygląd,maskownice na napędy i floppy,wentyl wywiewający na górze + możliwość dołożenia na tył,do tego usb,audio i mic na przodzie no i super cena. Ale ma też wady: 1.zasilacz codegen,wszystcy znają jego klasę i jak masz kasę to najlepiej dokup od razu Chieffteca 360W 2.wentylatory codegen daje jeszcze wyższej klasy,niż zasilki :lol: ,ten wywiewający powietrze do góry chodzi nie wiele ciszej od pralki,więc też czeba go wymienić na jakiś cichy,no chyba,że lubisz takie dźwięki 3.niektóre napędy mają przycisk otwierania troche niestandardowo umieszczony i wtedy nie jest on idealnie od tym przyciskiem w obudowie.Ja mam CDRW TEACa i jest ok,ale już z drugim DVD Toshiba mam problem,bo ten ma przycisk przesunięty trochę w lewo i tylko jego kawełek jest pod tym z budy,więc jak za mocno naciśniesz,to złamiesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memorando Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 przecież nie naraziłbym mojego kochanego sprzęcika na jakieś spalenie;-) dzięki za pomoc!!!po to tu jestesmy :D btw tez kochasz swoja machine :D :D :D oj wiesz co ?:) ja też kocham swopjego kompika:) przynajmniej niejest to czarna dziura dla kasy jak moja kobieta hehe:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 przecież nie naraziłbym mojego kochanego sprzęcika na jakieś spalenie;-) dzięki za pomoc!!!po to tu jestesmy :D btw tez kochasz swoja machine :D :D :D oj wiesz co ?:) ja też kocham swopjego kompika:) przynajmniej niejest to czarna dziura dla kasy jak moja kobieta hehe:) no ja swoja machine tez kocham :D :D :D no ale laski to nie porownoje do koma bo to co innego (laska jest wazniejsza :D :D ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memorando Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 przecież nie naraziłbym mojego kochanego sprzęcika na jakieś spalenie;-) dzięki za pomoc!!!po to tu jestesmy :D btw tez kochasz swoja machine :D :D :D oj wiesz co ?:) ja też kocham swopjego kompika:) przynajmniej niejest to czarna dziura dla kasy jak moja kobieta hehe:) no ja swoja machine tez kocham :D :D :D no ale laski to nie porownoje do koma bo to co innego (laska jest wazniejsza :D :D ) hehehe ale ja żartuję tylko że laski to czarne dziury dla kasy:) dasz i już nigdy nieodzyskasz;) a w wypadku kompa masz możliwość odwolania wyroku;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 (...) tez kochasz swoja machine :D :D :D oj wiesz co ?:) ja też kocham swopjego kompika:) przynajmniej niejest to czarna dziura dla kasy jak moja kobieta hehe:) no ja swoja machine tez kocham :D :D :D no ale laski to nie porownoje do koma bo to co innego (laska jest wazniejsza :D :D ) hehehe ale ja żartuję tylko że laski to czarne dziury dla kasy:) dasz i już nigdy nieodzyskasz;) a w wypadku kompa masz możliwość odwolania wyroku;) no niby zawsze mozne sprzedac kompa i kasa wraca, a jak lasce dasz kase to juz NIE MA ODWROTU :!: ale i tak laski sa najFajniejsza rzecza na swiecie :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memorando Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 (...) tez kochasz swoja machine :D :D :D oj wiesz co ?:) ja też kocham swopjego kompika:) przynajmniej niejest to czarna dziura dla kasy jak moja kobieta hehe:) no ja swoja machine tez kocham :D :D :D no ale laski to nie porownoje do koma bo to co innego (laska jest wazniejsza :D :D ) hehehe ale ja żartuję tylko że laski to czarne dziury dla kasy:) dasz i już nigdy nieodzyskasz;) a w wypadku kompa masz możliwość odwolania wyroku;) no niby zawsze mozne sprzedac kompa i kasa wraca, a jak lasce dasz kase to juz NIE MA ODWROTU :!: ale i tak laski sa najFajniejsza rzecza na swiecie :D :D :D laski na super samochody i supoer kompy z piwem to jest:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memorando Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 (...) tez kochasz swoja machine :D :D :D oj wiesz co ?:) ja też kocham swopjego kompika:) przynajmniej niejest to czarna dziura dla kasy jak moja kobieta hehe:) no ja swoja machine tez kocham :D :D :D no ale laski to nie porownoje do koma bo to co innego (laska jest wazniejsza :D :D ) hehehe ale ja żartuję tylko że laski to czarne dziury dla kasy:) dasz i już nigdy nieodzyskasz;) a w wypadku kompa masz możliwość odwolania wyroku;) no niby zawsze mozne sprzedac kompa i kasa wraca, a jak lasce dasz kase to juz NIE MA ODWROTU :!: ale i tak laski sa najFajniejsza rzecza na swiecie :D :D :D laski super samochody i supoer kompy z piwem to jest to:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 THX KGB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buszi Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 właśnie zamontowałem Cheifteca HPC-360-302-DF i jest zajebioza!!! stary Codegen to szajs!!! ten jest cichutki no i się nie spalił;-) tylko ta cena (248zł) to trochę za wysoka ale trudno obudowe zmienie innym razem:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 właśnie zamontowałem Cheifteca HPC-360-302-DF i jest zajebioza!!! stary Codegen to szajs!!! ten jest cichutki no i się nie spalił;-) tylko ta cena (248zł) to trochę za wysoka ale trudno obudowe zmienie innym razem:Dfajnie ze sie cieszysz i nie zalujesz wydanej kasy :) pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 a co do zasiłki to zastanawiałem się nadhttp://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=9592imo to nie warto :| lepiej za taka kase wziac chiefteca 300W albo dolozyc troszeczke (naprawde nie duzo) i wzia 360W of korz tez chiefteca czlowieku co ty masz do tej zasilki? a co chiftek taki hi_end jest? :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 a co myślicie o tym http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=8575Chieftec lepszy i tańszy (nawet wersja "dual fan"). --- AThttp://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=6626 qrde skad ty mozesz wiedziec ze lepszy? :x jesli mode com jest drozszy to cos znaczy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 w sumie to miałem już taką zasiłke ale po naprawie i ona padła po 4 godzinach. zastanawiałem się czy nówka jest w stanie dać rade??? 4 godziny to calkiem rozsadny wynik zwazywszy, ze to codegen :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 a co myślicie o tym http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=8575Chieftec lepszy i tańszy (nawet wersja "dual fan"). --- AThttp://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=6626 qrde skad ty mozesz wiedziec ze lepszy? :x jesli mode com jest drozszy to cos znaczy? BO jest lepszy :D Nie oszukujmy sie wzajemnie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SmILek> Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 BuBu --prawdopodobnie cooler niedokładnie lezy na procku albo pasty za mało/duzo bo temp. jest wysokoa dosc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...