dlugosz Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 athlon 2000,256 ram spectec,asus A7V8X,wd cavaiar 40 400jb z 8mb c,geforce 2gts 32ddr,nagrywarka lg48/24/48. Gdy podłaczam innego twardziela rownie szybkiego zreszt jakiegokolwiek sprzet mi starzsnie spowalnia, przy kopiowaniu z dysku na dysk ma 10 mega na sekunde czasmi w przyplywie natchnienie dochodzi 15, gdy chce otowrzyc jakis folder nie mowiac o uruchomieniu winampoa mysz mi spowalnia i rucy ma "skaczące".Podlaczalem swoj dysk do kolegi kompa i dzial bez zarzutów, kup[ilem nawet nowe tasmy, dma wlaczone zarowno w biosie jak i windzie, steroniki zdje sie ze poinstalowalem wszysrkie.i nic. moze ktos wie co moze byc przyczyna jescze innego.zmienialem nawet ram bomyslalem ze moze to ram al etez nie. prosze o rade i s zgory dzieki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucha18 Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 podepnij dysk kolegi na tasme od cdrw i zobacz jak bedzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cywa Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Dziwne co prawisz, że cały komp Ci siada jak dorzucisz dodatkowy dysk. Sprawdź czy masz dla nowego dysku DMA dobrze ustawione. Może zasiłka przy tylu urządzeniach nieznacznie siada (któreś z napięć) i dzięki temu pozostałe napędy chodzą ale na mniejszym napięciu. Sprawdź 5v i 12v. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugosz Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 dysk podpinalem do kazdej z tasm i nic. co do napiecia podłaczalem inny cdrom i nirmalnie sie zahcowywal zasilacz mam 300wat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...