$migacz Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 witam mam juz pozadną zasiłke w tym tygodniu beda ramy... hmm wiem ze kazdy inaczej i kazdy unikatowy... ale moze ktoś mi cos powie wiecej po oznaczeniach bo mi one nic nie mówią Procek: Barton 2500+ Family: 6 Ext. Family: 7 Model: A Ext Model: A Stepping: 0 na razie chodzi sobie spokojnie przy 11x200 temp. 45 idle 51 stress Ktoś coś mi powie o tych oznaczeniach ?? bo ja nie mam pojęcia co one mogą mi dać za informacje jak je odczytywać .... dzieki za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 to sa oznaczenia o procesorze zeby komp wiedzial ze to amd athlon xp barton, jakie fsb, jaki mnoznik itp... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$migacz Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 wydawało mi sie ze patrząc na nie da sie mniej wiecej określic czy procek ma większy bądz mniejszy potecjał oc.... myliłem sie ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 wydawało mi sie ze patrząc na nie da sie mniej wiecej określic czy procek ma większy bądz mniejszy potecjał oc.... myliłem sie ??yhy, zeby stwierdzic jaki potencjal ma porc podaj dane z etykiety na jego laminacie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$migacz Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 oj nie chce mi sie juz dzisiaj kombinować jutro zarzuce dane dzieki za help pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...