kamerek Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Drogi Paranoiku nawiazujac do tematu SWAT nie pisz zeby sie uspokoil bo nie jestem wogole zdenerwowany ;) a koledze ktory wczesniej pzede mna ko5ma pisal chcialbym dodac ze sam sobie zalozyl jakobyja smieje sie z innych narodowsci stad jego bledna przekonanie o hipokryzji - nigdzie nie napisalem ze wysmiewam sie z innych tyle mojego a widze ze wszelkie proby wyrazenia opinii niewygodnej dla niektorych sa konczone w ten sam smutny sposob - ja tylko prosilem o zwrocenie uwagi na pewien fakt - to wolny kraj wiec kazdy moze miec swoje przekonania i je upubliczniac a praktyka jest taka jak widac :( ja zas nei rozumiem dlaczego tak niektory zaczeli sie wpieniac... hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 ja zas nei rozumiem dlaczego tak niektory zaczeli sie wpieniac... hehe Na przykład dlatego, że to jest forum komputerowe. Od chyba czwartego posta było widać, że nie będzie służył praktycznie niczemu, poza wzajemnym przekrzykiwaniem się, bo o konkretne argumenty w takich tematach raczej trudno, oraz rzucaniem stwierdzeniami, że jakiś naród/rasa/płeć/gatunek jest lepszy od innego bo bo bo bo bo bo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamerek Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 no tak ale osla laczka pelna jest offtopicow :) na tym polega zabawa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Ale offtopic nie znaczy brednie w stylu "to ja mam większego, a mój tata jest policjantem". 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamerek Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 to zes dopiero zajechal offtopic'em dokladnie kota ogonem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 to zes dopiero zajechal offtopic'em dokladnie kota ogonem :) Nie zrozumiales delikatnej aluzji :?: 8O BTW, Osla Laczka (OffTopic) nie oznacza ze mozna tu walic wszystko co tylko slina na klawisze przyniesie. Nie rozumie dlaczego tak wielu ludzi tego nie rozumie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...