Skocz do zawartości
kamerek

Zamkniecie tematu argumentem?

Rekomendowane odpowiedzi

Drogi Paranoiku nawiazujac do tematu SWAT

nie pisz zeby sie uspokoil bo nie jestem wogole zdenerwowany ;)

a koledze ktory wczesniej pzede mna ko5ma pisal chcialbym dodac ze sam sobie zalozyl jakobyja smieje sie z innych narodowsci stad jego bledna przekonanie o hipokryzji - nigdzie nie napisalem ze wysmiewam sie z innych

tyle mojego a widze ze wszelkie proby wyrazenia opinii niewygodnej dla niektorych sa konczone w ten sam smutny sposob - ja tylko prosilem o zwrocenie uwagi na pewien fakt - to wolny kraj wiec kazdy moze miec swoje przekonania i je upubliczniac

a praktyka jest taka jak widac :( ja zas nei rozumiem dlaczego tak niektory zaczeli sie wpieniac... hehe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja zas nei rozumiem dlaczego tak niektory zaczeli sie wpieniac... hehe

Na przykład dlatego, że to jest forum komputerowe. Od chyba czwartego posta było widać, że nie będzie służył praktycznie niczemu, poza wzajemnym przekrzykiwaniem się, bo o konkretne argumenty w takich tematach raczej trudno, oraz rzucaniem stwierdzeniami, że jakiś naród/rasa/płeć/gatunek jest lepszy od innego bo bo bo bo bo bo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to zes dopiero zajechal offtopic'em dokladnie kota ogonem :)

Nie zrozumiales delikatnej aluzji :?: 8O

BTW, Osla Laczka (OffTopic) nie oznacza ze mozna tu walic wszystko co tylko slina na klawisze przyniesie.

Nie rozumie dlaczego tak wielu ludzi tego nie rozumie :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi