Amon88 Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie jak?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuneReK Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 http://www.overclockers.pl/txt.php?id=fx5200_vmod - o to chodzi ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amon88 Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Dzięki TuneRek za dobre checi ale to akurat juz widziałem i karta ta bardzo różni sie od mojej. Innymi słowy nie o to chodziło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amon88 Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Chyba trudne pytania zadaje :-( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menphis Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Chyba trudne pytania zadaje :-( Najwyrazniej ! A ile z niej wyciągasz bez tego moda ?? Karta do mnie ide wiec chce wiedziec czego moge sie spodziewać po O/C ! Pozdrawiam ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menphis Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Chyba trudne pytania zadaje :-( Najwyrazniej ! A ile z niej wyciągasz bez tego moda ?? Karta do mnie ide wiec chce wiedziec czego moge sie spodziewać po O/C ! Pozdrawiam ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amon88 Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 narazie szczyt to 305/614 i nic więcej. Powyżej 305 dla GPU zwis na 3DMarku2001 zawsze przy początku Game 2 ewidentnie obajwy niedovoltowania moim zdaniem, oczywiścei przydało by sie wc (jest w planach) zmiana radiatora na pożądniejszy nic nie pomogła. Pamiątką tez by się troche przydało V może by z 620 poszły. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amon88 Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 To może w takim razie ktos mi doradzi chociąz jaki nowy bios jej wgrać (może to cos pomoże) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menphis Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 To może w takim razie ktos mi doradzi chociąz jaki nowy bios jej wgrać (może to cos pomoże) I tak ci sie super kreci mnie tylko narazie bez podnoszenia napiecia na AGP 300 rdzen i 570 pamięci ! wyzszych ustawień nie puszcza - informuje ze nie udało sie ustawic danych parametrów - obniż .Wszystko na standartowym chłodzeniu . Chodze na 53.03 detonatorach. A le generalnie jestem zadowalony z karty mam ja od wczoraj wiec jej nie katuje na razie...... Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amon88 Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 Daj jej stery z oryginalnekj płytki. Jak ja zapodałem 45.23 bodajrze to miałem podobne komunikaty żeby obnizyć taktowanie. Niestety przyznam sie że niemam zielonego pojęcia jakie dentki sa na tej oryginalnej płycie ale umozliwiają bezproblemowo podkręcanie o tyle ile fabryka dała Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amon88 Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 A bo sobie przypomnaiłem wiec jeszcse napisze. Zabawa z podnoszeniem napięcia AGP nic nie dała. Powiem inaczej czy dałem napięcie domyslne, czy 1,6 i 1,8 V nic sie nie zmiania za to na 1,7V destabilizuje jej prace (krzoczy okrutnie a przy 1,6 i 1,8 i default nie krzoczy :-) ) w sumie to sam niewiem czemu słuzyc ma opcja podnoszenia napięcia AGP, chyba raczej wiąże się ona z ustabilizowaniem grafiki przy przetaktowanym AGP, a nie z ustabilizowaniem przetaktowanej grafiki na działajacym normalnie AGP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...