RUMUNaThLoNiX Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 hehe mam taki walek z modemem lub windowsem lub tpsa ;) heh gdy sie polaczam mam okolo 2 minut na necie po czym wyskakuje blad zamykanie systemu windows i minuta :) cos tam zarzadzanie nt system mial kots cos takiego ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 RPC :lol: poczytać trochę na stronach Microsoftu i wgraj odpowiednią łatkę. Sprawdź antivirem czy masz msblasta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 hehe mam taki walek z modemem lub windowsem lub tpsa ;) heh gdy sie polaczam mam okolo 2 minut na necie po czym wyskakuje blad zamykanie systemu windows i minuta :) cos tam zarzadzanie nt system mial kots cos takiego ?? Duuuuuża część ludzi na forum to niała http://error.xp.pl masz virusa MSBLAST - zainstaluj sobie łaty, program antywirusowy i firewala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 hehe mam taki walek z modemem lub windowsem lub tpsa ;) heh gdy sie polaczam mam okolo 2 minut na necie po czym wyskakuje blad zamykanie systemu windows i minuta :) cos tam zarzadzanie nt system mial kots cos takiego ?? Duuuuuża część ludzi na forum to niała http://error.xp.pl masz virusa MSBLAST - zainstaluj sobie łaty, program antywirusowy i firewala Ja nie miałem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 hehe mam taki walek z modemem lub windowsem lub tpsa ;) heh gdy sie polaczam mam okolo 2 minut na necie po czym wyskakuje blad zamykanie systemu windows i minuta :) cos tam zarzadzanie nt system mial kots cos takiego ?? Duuuuuża część ludzi na forum to niała http://error.xp.pl masz virusa MSBLAST - zainstaluj sobie łaty, program antywirusowy i firewala Ja na szczęście nie miałem :D Poszukaj tej łatki, w zależności od systemu WindowsXP-KB823980-x86-PLK.exe WindowsXP-KB823980-x86-ENU.exe Windows2000-KB823980-x86-PLK.exe Windows2000-KB823980-x86-ENU.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 WindowsServer2003-KB823980-x86-PLK.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geralt18 Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 ja tez mialem ten problem latka pomaga a zrob zarzadzaj na moim komputerze wybierz zakladke uslugi a potem zdalne wywolywanie procedur(RPC) wlasciwosci i tam jest opcaj co ma usuga robic w wypadku bledow wybierasz zamiast restartuj system restartuj usluge i powinno byc w porzadku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 hehe o tym bylo glosno jakies pol roku temu:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...