czara Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Kurde podczas wczorajszego meczu koszykowki mojego kochanego zespolu spiker mowil ze przez klub nie wykupil licencji od zaiksu na puszczanie muzy . i przez caly mecz nie poleciala ani jedna piosenka :( Wie ktos moze co Zaiks sadzi o muzyce sciagnietej np. z serwisu mp3.wp.pl lub podobnych i puszczanej publicznie ?? Bo jak mozna puszczac to nagramy spikerowi jakas plyte z ta muza i luz :) Z gory dzieki za pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 sam mam tam swoje utwory, ale raczej do puszczania publicznego sie nie nadaja. Mozesz sciagnac, ale spytaj sie danego artysty czy mozesz puscic. Ci mniej znani napewno sie zgodza, w koncu to dla nich promocja. Zaiks nic do nich nie ma bo oni nie maja podpisanych umow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 sam mam tam swoje utwory, ale raczej do puszczania publicznego sie nie nadaja. Mozesz sciagnac, ale spytaj sie danego artysty czy mozesz puscic. Ci mniej znani napewno sie zgodza, w koncu to dla nich promocja. Zaiks nic do nich nie ma bo oni nie maja podpisanych umow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...