Skocz do zawartości
SGJ

Błąd w komunikacie

Rekomendowane odpowiedzi

Był temat na oprogramowaniu. Chciałem w nim napisać, wyskoczył mi ten komunikat. Po powrocie z komunkiatu na oprogramowanie tematu w którym chciałem napisać juz nie było.

Głownie chodzi mi o to, że ten komunikat jest bez sensu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Komunikat nie jest bez sensu, tylko ma dziurę: "przepraszamy, ale tylko X mogą odpowiadać na posty na tym forum". Po prostu nie wchodzi ranga użytkownika uprawnionego do pisania.

A napisać nie mogłeś dlatego, że zanim wysłałeś wiadomość, post został przeniesiony do śmietnika, do którego uczestnicy nie mają dostępu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Komunikat nie jest bez sensu, tylko ma dziurę: "przepraszamy, ale tylko X mogą odpowiadać na posty na tym forum". Po prostu nie wchodzi ranga użytkownika uprawnionego do pisania. 

A napisać nie mogłeś dlatego, że zanim wysłałeś wiadomość, post został przeniesiony do śmietnika, do którego uczestnicy nie mają dostępu.

Domysliłem sie, ze jest to jakiś błąd i ze w trakcie gdy pisałem odpowiedz temat został usunięty, ale w takiej formie w jakiej mi sie wyswietlił jest bez sensu. Sensu by nabrał dopiero gdyby wyswietlił sie poprawnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w tym theme beta czasami wyskakuja wlasnie jakies takie bledy.ja to mialem 2 razy. jescze raz mialem cos takliego,ze jak klikalem na "odpowiedz" to mnie na glowna forum wywalalo ale to chyba z 5 razy TYLKO :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w tym theme beta czasami wyskakuja wlasnie jakies takie bledy.ja to mialem 2 razy. jescze raz mialem cos takliego,ze jak klikalem na "odpowiedz" to mnie na glowna forum wywalalo ale to chyba z 5 razy TYLKO :)

Ja pisałem o DesertStorm a nie tym beta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi