SGJ Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Chciałem napisać odpowiedz do tematu, ale wyskoczył mi taki oto komunikat Przepraszamy, ale tylko mogą odpowiadać na posty na tym forum po czym temat zniknął. Treśc tego komunikatu jest bez sensu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Pewnie używałeś theme'u beta? ;] Pewnie powinien być w środku znacznik grupy w template'cie /czyli pewnie 'ale tylko moderatorzy mogą...' Albo coś w tym stylu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Theme to DesertStorm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Hmm... to w desert stormie nie powinno nic wyskakiwać. Co i gdzie próbowałeś napisać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Był temat na oprogramowaniu. Chciałem w nim napisać, wyskoczył mi ten komunikat. Po powrocie z komunkiatu na oprogramowanie tematu w którym chciałem napisać juz nie było. Głownie chodzi mi o to, że ten komunikat jest bez sensu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Komunikat nie jest bez sensu, tylko ma dziurę: "przepraszamy, ale tylko X mogą odpowiadać na posty na tym forum". Po prostu nie wchodzi ranga użytkownika uprawnionego do pisania. A napisać nie mogłeś dlatego, że zanim wysłałeś wiadomość, post został przeniesiony do śmietnika, do którego uczestnicy nie mają dostępu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 mialem podobna sytualcje, tylko na subsilverze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 Komunikat nie jest bez sensu, tylko ma dziurę: "przepraszamy, ale tylko X mogą odpowiadać na posty na tym forum". Po prostu nie wchodzi ranga użytkownika uprawnionego do pisania. A napisać nie mogłeś dlatego, że zanim wysłałeś wiadomość, post został przeniesiony do śmietnika, do którego uczestnicy nie mają dostępu. Domysliłem sie, ze jest to jakiś błąd i ze w trakcie gdy pisałem odpowiedz temat został usunięty, ale w takiej formie w jakiej mi sie wyswietlił jest bez sensu. Sensu by nabrał dopiero gdyby wyswietlił sie poprawnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 w tym theme beta czasami wyskakuja wlasnie jakies takie bledy.ja to mialem 2 razy. jescze raz mialem cos takliego,ze jak klikalem na "odpowiedz" to mnie na glowna forum wywalalo ale to chyba z 5 razy TYLKO :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 w tym theme beta czasami wyskakuja wlasnie jakies takie bledy.ja to mialem 2 razy. jescze raz mialem cos takliego,ze jak klikalem na "odpowiedz" to mnie na glowna forum wywalalo ale to chyba z 5 razy TYLKO :)Ja pisałem o DesertStorm a nie tym beta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...