tomekaa Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 mam zamiar sobie cos takiego zrobić, mam tylko jedno pytanie: jak nazywa urządzenie dzięki któremu będe mógł kontrolować napięcie w zakresie od 0 do 12 V. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spx Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 potencjometr? ;] spytaj w byle jakim sklepie z elektronika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 ok thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 ej ale jaką musi mieć wartości?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Wiele w tym temacie znajdziesz tutaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 czy jest jakiś sklep internetowy gdzie mozna kupić takie fajne przełaczniczki: http://www.moded-kompz.net/?name=Mods&id=46 te srebrne?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadful_baby Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 te przelaczniki dostaniesz w kazdym sklepie elektronicznym ale w internetowym to nei wiem gdzie... mam pytanko: Czemu w ukladzie ze stronki http://www.virtual-hideout.net/guides/rheo...stats/print.htm nie ma LM317T :?: czy taki uklad gorzej dziala niz ten z LM317T :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 mam pytanko: Czemu w ukladzie ze stronki http://www.virtual-hideout.net/guides/rheo...stats/print.htm nie ma LM317T :?:Zwróć uwagę, że to są potencjometry 10 watowe drutowe - może przez nie płynąć większy prąd niż przez takie zwykłe, niemagiczne ze ścieżką oporową (tedy więcej perwersyj możesz podpiąć ku wszetecznym uciechom). czy taki uklad gorzej dziala niz ten z LM317T :?:Ośmielam się stwierdzić, że nie. Za to na pewno jest mniej skomplikowany (ergo - jak chcesz wystrugać go sam, jest mniejsza szansa na dajmy na to zimny lut albo błąd w montażu), acz nie wiem jak z ceną, bo nigdym potencjometrów tej mocy nie nabywał. LM 317 kosztuje w mej wsi 3,50, do tego parę drobiazgów, ze trzy potencjometry i można się w 15 zł zmieścić (przy założeniu, że nie dysponujesz jakimiś elementami z demobilu). Jak to wygląda w przypadku załączonego obrazka - ni wuja kafla nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadful_baby Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Dzieki jonas za info :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 na wge dostane, bo nie wiem czy mam się wybierać?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...