snorri Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 No wlasnie, ja tu sobie mysle nad kupnem nowej grafy i okazuje sie ze mozna takie cudo dostac za 840pln bez problemu a za tyle przeciez mniej wiecej 9600pro chodza. O ile sie nie myle to XT przeciez znacznie lepsza niz pro jest- niby 9500 pro wyprzedza w testach. dlatego pytam sie forumowiczow czy warto to kupowac, jakie to ma wady i jakie zalety?? Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bat Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 jesli to XT to rzeczywiscie niezla cena, ale w komputroniku widze xt z wyrazem lite za ok 850zl dlatego bym uwazal,pamietasz 9600 pro lite??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 no widze ze w siriusie mała rewolucja :} ale dla mnie 800 zł na karte to i tak kosmos niw widze tam jej parametrow moze jakas niedotaktowana czy cos ;) Update ; obakałem strone producenta i sa tam tylko 2 tx9600 jeden 128 mb taktowania normalne , a drugi 256megowy ma niedotaktowane pamieci jednak tylko o 3 MHz (ddr 6 :] ). wiec wychodzi na to ze sapphire poszedł na reke mniej zamoznym graczom :lol: i wyposcił troszke tansza karte.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snorri Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 sprawdzalem na stronie saphire i wyglada na prawdziwe XT, wiec nie wiem... A jak to jest z saphirami ogolnie?? nie bylo jakos tak ze one overclocking mialy zablokowany?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...