Harry84 Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Cześc wam mam taki problem z kartą muzyczną Mint 6.1 (teraz wim że to nie był dobry pomysł kupna jej no ale już mam) nie odtwarza mi jednocześnie kilku dzwięków naraz w systemie 98 i troche mnie to wkurzać zaczyna poradzcie mi co mam zrobić by ten error usunąć z góry dzięki za wszystkie propozycje rozwiązania problemu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilas Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Masz zainstalowane najnowsze stery? Sprawdź ją pod XP. pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 a na jakim chipie jest? jezeli na MF806 to norma ,tylko raz mialem odtwarzanie dwoch naraz (a ja mam orginal Media Forte) to kwestia sterownikow ,mozna ze strony producenta pobrac ja na innym chipie to pewnie tez sterowniki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Cześc wam mam taki problem z kartą muzyczną Mint 6.1 (teraz wim że to nie był dobry pomysł kupna jej no ale już mam) nie odtwarza mi jednocześnie kilku dzwięków naraz w systemie 98 i troche mnie to wkurzać zaczyna poradzcie mi co mam zrobić by ten error usunąć z góry dzięki za wszystkie propozycje rozwiązania problemuo matko, ta karta jest do bani :| mialem przyjemnosc ja przetestowac i stwierdzam ze jest do dup.y :| :| :| moj sb 128 jest duuuuuuzo glosniejszy i ma lepszy dzwiek niz ten mint :D :D :D tyle ze jest stereo, ale mi to i tak nie przeszkadza :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...