mongothealien Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 witam !!! ostatnio miałem przygodę z pIII 600 na slot1, który "przestał działać... " poszedłem sobie na giełde kupić "nowy" a koleś zaoferował mi 50 za mój stary, nieczynny procek, zastanawia mnie więc po co kolesiowi taki trup ? może znacie namiary na jakiś serwis ?? pozdrawiam mongothealien Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 Znajomu pracuje w serwisie. Kiedys dzwonilem czy nie ma jakiegos celka na przejsciowce, bo nie mam kasy na pIII na slocie. A on na to - przynies mi dowolny slotowy procek (celek, pII, pIII) - moze byc trup, to zalawie ci procka za flaszke. Oni robia z nimi jakies przekrety w serwisach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 pisalem jush kiedys, jest jakis %wartosci procka, ktoory sie placi za wymiane za xpki kolo 200-300 zyla Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 pisalem jush kiedys, jest jakis %wartosci procka, ktoory sie placi za wymiane za xpki kolo 200-300 zyla Gdzieeeee????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 tak sobie myślałem, żeby pożyczyć od qmpla jego wentyl z boxa, nałozyć go na mojego oem, słać do sewisu ( 3 lata gwarancji na box ) i palić przed nimi głupa, tylko nie jestem pewien, czy nie mają jakiejś bazy numerów klocków :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...