Geralt18 Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Poszukuje najlepiej poczatkujacego perkusisty z KATOWIC lub okolic (moze byc dobry ale musi miec duzo cierpliwosci), bo sam jestem poczatkujacy - a granie z komputerem mi sie juz znudzilo! moze grac cokolwiek byle by gral, mial sprzet i mial gdzie grac - czyli zebym mogl do niego wpadac na proby :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 oo widze neverek ze zaczynasz posty pisac :) Wkoncu to ja Cie zarazilem Tweak-iem :) Powodzenia w poszukiwaniu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geralt18 Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 zapomniałeś dodać jaką muzykę chcesz grać... z Twojej storny wnoszę, ze punk. Bedzie trudno, zauważyłem, że nie tylko ty szukasz prekusisty, chyba to deficytowy towar w obecnych czasach. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Bedzie trudno, zauważyłem, że nie tylko ty szukasz prekusisty, chyba to deficytowy towar w obecnych czasach. :)Nio i chiba to wynika przede wszystkim z tego ze perkusja troche miejsca zajmuje i w mieszkaniu nie da rady 3mac a nie kazdy dysponuje niestety domem z garazem .... qmpel tez ostatnio szukal perkusisty ale raczej same beztalencia z tych co przluchiwal nio a teraz to cos mu odbilo (zdal na PAT - Papieska Akademie Teologiczna :lol: ) i chyba zawiesil dzialalnosc, ale pewny nie jestem .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geralt18 Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 nie punk nie trash metal a co jest ktos z was chetnny??? a zreszta moze byc kiepski poprosty mam ochote pograc z perkusja troche na razei byle jak a potem to sie okaze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 hehe, ja powiedzmy gram, ale na gitarze... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 Eee... trash metal to każdy może grać ;]]]] trtrtrtrtrtrttrtrtr... ARGHHHH.... trtrtrtr ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 Eee... trash metal to każdy może grać ;]]]] trtrtrtrtrtrttrtrtr... ARGHHHH.... trtrtrtr ;] ...każdy kto ma odpowiednią technikę w kostkującej ręce, żeby wytrzymać tempo w przypadku gitary... Proponuję Ci przesłuchać np koncertowe wersje wiplash, battery, master of puppets Metalliki (mastera Jaymz gra kostkujac tylko z góry na dół!) Ja np zawsze mam z tym kłopoty, grając b. szybko usztywniam nadgarstek. Jakos nie mogę się wyzbyć tego złego nawyku. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 Ech. Metallica'ę znam przecież ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginger78 Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Geralt18-ja mam sprzet i miejsce do gry jak chcesz to wpadaj do Bialegostoku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 Ech. Metallica'ę znam przecież ;] po ch..u trash, no moze kill 'em all niektore kawalki, ale nie znasz sie i mowisz :P z trash metalu to ja polecam Annihilatora, a gitarzysta to imo jeden z najwiekszych wirtuozow gitarki na swiecie (Jeff Waters) to tyle :D jak posluchasz to zmienisz zdanie o trash'u, poza tym to jest dosc duza sztuka aby w takiej muzyce (zwlaszcza poczatkujacy zespol) zagrac dwa razy to samo :D :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 Ech. Metallica'ę znam przecież ;] po ch..u trash, no moze kill 'em all niektore kawalki, ale nie znasz sie i mowisz :P z trash metalu to ja polecam Annihilatora, a gitarzysta to imo jeden z najwiekszych wirtuozow gitarki na swiecie (Jeff Waters) to tyle :D jak posluchasz to zmienisz zdanie o trash'u, poza tym to jest dosc duza sztuka aby w takiej muzyce (zwlaszcza poczatkujacy zespol) zagrac dwa razy to samo :D :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 Paranoik: dobrze mowia, ja tam probuje grac i cwicze wciaz za malo :) - metal jest trudny!!! ci goscie umieja naprawde grac! the_Structor: Annihilator to trash? zawsze mi sie wydawalo ze heavy... anyway dobry A nie jest zly! a i tak Slayer z south of heaven wymiata! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damjanek Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 ja bym byl chetny, gdybys byl z terenow ze tak powiem 'poznanskich' i mial wlasny zestaw.... swego czasu gralem na beczkach i to nawet przez 2 lata, ale sprzedalem bebny i zainwestowalem w rower.. :) granie trashu to fajna sprawa.... tylko trzeba technicznie zamiatac.... ja gralem z dwoma kolesiami ktorzy naginali przez kilka ladnych lat na gitarze, a wciaz mieli problemy by wyrabiac na takich rzeczach jak np. partie rytmiczne w co niektorych kawalkach slayera.... tu trzeba duzo wysilku i checi.... ja sie po jakims czasie popsrostu zlamalem... nie stac mnie bylo na utrzymanie calego setu... a tak a propo geralt18 ile juz na gitarce grasz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 hmmmm, zaczne od tego, ze napiszę: wcale nie uważam się za dobrego gitarzystę, do tego jeszcze daleka droga, ale... moim zdaniem metal w wiekszosci przypadków jest prosty do zagrania. Oczywiście, że nie można generalizować, ale jeśli za trudną uznać muzykę takich gitarzystów jak Satriani czy Vai to porównując metalowe riffy i solówki np Metalliki czy Slayera okazuje się że są prościutkie. Oczywiście moja opinia jest całkiem subiektywna, ale do od ok pół roku prubuje sie przegryść przez kilka kawałków Vaia i dopiero teraz poczułem, że to są prawdziwe schody... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 Eee... Vai to tylko dobry wymiatacz ;> Nic więcej ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 the_Structor: Annihilator to trash? zawsze mi sie wydawalo ze heavy... anyway dobry A nie jest zly! tak :> to jest trash, btw. nie lubie szufladkowac, tylko paranoik tutaj cos ble ble o trashu :P hehe Satriani ze sowim Mind Storm wymiata :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geralt18 Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 kurde, ze tez nikogo z katowic nie ma shit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...