Skocz do zawartości
wisniowy8

Chcielibyscie takiego kompa co;)))) (fotos)...

Rekomendowane odpowiedzi

fajnie taka buda wygląda, ale jak dla mnie po za wyglądem nic specjalnego, bo nie dość że tam w środki musi byc niezły piekarnik, to jeszce problemy z wyciągnięciem/wsadzeniem czegoś z/do kompa, no ale jakbym mial kompa poskładac np dla mamy co gra w kyodai, troche siedzi na necie i takiem tam pasjansy to by bylo super :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Minis sa super. Zaluje ze sobie go nie kupilem. Moze ktos chce kupic odemnie moja obudowe ? 

Najpopularniejsze to Shuttle, Soltek, Biostar 

Tu jest nowy Soltek do P4 z HT, Dual Channel, SATA etc.

Dołączona grafika

No coś ty.

Ja bym nigdy swojego Abita nie zamienił na shuttle, soltek, biostar.

Te płyty się kiepsko kręcą(z reguły) a poza tym jest tragiczny obieg powietrza w środku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chcielibyscie takiego kompa co;)))) (fotos)...

nie dla mnie, wlasnie dlatego ze troche maly...

Mi się te miniaturki nie podobają nie wiem czemu ale poprostu ja wole bi towery bo obudowa musi być duża

...to jest TO :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mysle ze one poprostu wygladaja "high-tech" a co do podkrecania to sie mylicie. Pierwsze minipc nie mialy mozliwosci podkrecania ze wzgledfu na to ze nie mialy dobrego systemu chlodzenia. Teraz sie to jednak zmienilo. Na przyklad nowy BIOSTAR bez problemu podkreci 2.4Ghz HT P4 na 3Ghz. Do tego BIOS BIOSTARa jest dosc orginalny poniewaz sam moze testowac jak wysoko moze CPU sie podkrecic bez utraty stabilnosci plus ma bardzo wydajny system chlodzenia. MINIPC sa dobre poniewaz sa latwe do przeniesienia, lekkie i maja 1 PCI slot a reszte wbudowana jest na mobo. Przewaznie i tak 2-3-4 pci slots sa zawsze puste. Jeden taki maly komputer moze zastapic caly sprzet elektroniczny w twoim domu. To jest najblizsza przyszlosc komputerow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...Do tego BIOS BIOSTARa jest dosc orginalny poniewaz sam moze testowac jak wysoko moze CPU sie podkrecic bez utraty stabilnosci ....

Soltek tez tak ma, ale moze sie czepiam, szczegolow :D

Nie wiem jak u BIOSTARA ( ta firma zle mi sie kojarzy :? ), ale w Solteku ten system nie dziala zbyt rewelacyjnie, chociaz o samych plytach i ich oc nie moge powiedziec slowa zlego.

PZDR4ALL.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie podoba mi sie to cudo i kazde nastepne tez, dla mnie liczy sie moc, funkcjonalnosc komputera, wyglad na mnie nie robi zadnego wrazenia, dla mnie to normalny efekt :?: marketingu, zbicia codziennosci, tak np dziala Nokia wymyslajac po kolei coraz to lepsze cuda a przeciez telefon to telefon, jednak jak widac dzis jest zupelnie inaczej telefon jest blizszy garniturowi niz... telefonowi, musi dobrze wygladac i definiowac charakter noszacego, a dzwonienie to jakas ostateczna funkcja :lol: to samo sie stanie z pecetami, zreszta juz sie stalo, kolorowe jabłuszka, pomarańczowe czerwone, zielone, mniam :lol: wlasciwie tak sie dzieje ze wszystkim, kazdy chce byc wyjatkowy a producenci chca na tym zarobic i zarobią :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...