wisniowy8 Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Nie dosc ze maly, nie dosc ze wyrabisty wyglad, to podobno tani i jeszcze P4 mozna wsadzic!!! http://pcinfo.pl/galeria/28 Ps. jak macie urle do innych podobnych, a szczegolnie zalezy mi na via epia to z mila checia..... mini-itx.com juz widzialem.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Mi się te miniaturki nie podobają nie wiem czemu ale poprostu ja wole bi towery bo obudowa musi być duża :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 ktos wie jaka cena?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Souler Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 duza buda to jest to! mam midi :( i w kablach moglbym sie udusic :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Wcale bym nie chcial :P BIG TOWER rulez Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Minis sa super. Zaluje ze sobie go nie kupilem. Moze ktos chce kupic odemnie moja obudowe ? Najpopularniejsze to Shuttle, Soltek, Biostar Tu jest nowy Soltek do P4 z HT, Dual Channel, SATA etc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 fajnie taka buda wygląda, ale jak dla mnie po za wyglądem nic specjalnego, bo nie dość że tam w środki musi byc niezły piekarnik, to jeszce problemy z wyciągnięciem/wsadzeniem czegoś z/do kompa, no ale jakbym mial kompa poskładac np dla mamy co gra w kyodai, troche siedzi na necie i takiem tam pasjansy to by bylo super :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Minis sa super. Zaluje ze sobie go nie kupilem. Moze ktos chce kupic odemnie moja obudowe ? Najpopularniejsze to Shuttle, Soltek, Biostar Tu jest nowy Soltek do P4 z HT, Dual Channel, SATA etc. No coś ty. Ja bym nigdy swojego Abita nie zamienił na shuttle, soltek, biostar. Te płyty się kiepsko kręcą(z reguły) a poza tym jest tragiczny obieg powietrza w środku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Chcielibyscie takiego kompa co;)))) (fotos)...nie dla mnie, wlasnie dlatego ze troche maly... Mi się te miniaturki nie podobają nie wiem czemu ale poprostu ja wole bi towery bo obudowa musi być duża ...to jest TO :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 dobre dla kobiet, bedzie pasowac pod kolor paznokci no i wogole takie ladne i male :lol: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 ee w kiblu zamiast gazety bym sobie czytal oneta :-) na drzwi panel i jazda heh :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 Ja mysle ze one poprostu wygladaja "high-tech" a co do podkrecania to sie mylicie. Pierwsze minipc nie mialy mozliwosci podkrecania ze wzgledfu na to ze nie mialy dobrego systemu chlodzenia. Teraz sie to jednak zmienilo. Na przyklad nowy BIOSTAR bez problemu podkreci 2.4Ghz HT P4 na 3Ghz. Do tego BIOS BIOSTARa jest dosc orginalny poniewaz sam moze testowac jak wysoko moze CPU sie podkrecic bez utraty stabilnosci plus ma bardzo wydajny system chlodzenia. MINIPC sa dobre poniewaz sa latwe do przeniesienia, lekkie i maja 1 PCI slot a reszte wbudowana jest na mobo. Przewaznie i tak 2-3-4 pci slots sa zawsze puste. Jeden taki maly komputer moze zastapic caly sprzet elektroniczny w twoim domu. To jest najblizsza przyszlosc komputerow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 ...Do tego BIOS BIOSTARa jest dosc orginalny poniewaz sam moze testowac jak wysoko moze CPU sie podkrecic bez utraty stabilnosci ....Soltek tez tak ma, ale moze sie czepiam, szczegolow :D Nie wiem jak u BIOSTARA ( ta firma zle mi sie kojarzy :? ), ale w Solteku ten system nie dziala zbyt rewelacyjnie, chociaz o samych plytach i ich oc nie moge powiedziec slowa zlego. PZDR4ALL. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 nie podoba mi sie to cudo i kazde nastepne tez, dla mnie liczy sie moc, funkcjonalnosc komputera, wyglad na mnie nie robi zadnego wrazenia, dla mnie to normalny efekt :?: marketingu, zbicia codziennosci, tak np dziala Nokia wymyslajac po kolei coraz to lepsze cuda a przeciez telefon to telefon, jednak jak widac dzis jest zupelnie inaczej telefon jest blizszy garniturowi niz... telefonowi, musi dobrze wygladac i definiowac charakter noszacego, a dzwonienie to jakas ostateczna funkcja :lol: to samo sie stanie z pecetami, zreszta juz sie stalo, kolorowe jabłuszka, pomarańczowe czerwone, zielone, mniam :lol: wlasciwie tak sie dzieje ze wszystkim, kazdy chce byc wyjatkowy a producenci chca na tym zarobic i zarobią :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 mnie sie to wogole nie podoba :!: Przede wszystkim mam dystans do tego rodzaju fajerwerkow druga sprawa ta buda jak juz zauwazyli moi przedmowcy jest bardzo mala i ten "dziki" ksztalt :? nie nie jak dla mnie odpada :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...