Pinki Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 http://www.warp2search.net/download.php?op...2&orderby=dateD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 Instalowal to ktos ? Czym sie rozni od 30.30 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 Instalowal to ktos ? Czym sie rozni od 30.30 ? Numerkiem? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 I znając życie mniej 3D Marków :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ropersik Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 I znając życie mniej 3D Marków :lol:jakbys zgadl jakies 50 ja jade na omedze aktualnie i jest oki-zobaczcie sami pozdrowionka dla wszystkich Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 ja mam tnt2 M64 i nie jestem pewny jak by działeły sterowniki Omega to i tak jest wolna karta :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 pinkas wiekszego napisu sie nie dalo :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 Ja tam zainstalowałem najnowsze omegi i jestem bardzo zadowolony ,a co najśmieszniejsze że one lepiej działają niż wszystkie dentki :) :) a i obraz jest ładniejszy :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 a z kąd ściagnać sterowniki omega i które są najlepsze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 a z kąd ściagnać sterowniki omega i które są najlepsze?Heh, ja obecnie na tych sterach z omegi mam bardzo ladna jakosc obrazu no i wynik podskoczyl w porownaniu z 29.42, ktore byly uznawane i w testach za najlepsze ;], wiec te od omegi sa jeszcze lepsze a 30.00 to pewnie jakis pic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 a z kąd ściagnać sterowniki omega i które są najlepsze?Heh, ja obecnie na tych sterach z omegi mam bardzo ladna jakosc obrazu no i wynik podskoczyl w porownaniu z 29.42, ktore byly uznawane i w testach za najlepsze ;], wiec te od omegi sa jeszcze lepsze a 30.00 to pewnie jakis pic.no ja kozystam z 30.30 ale chcę przejsc na omege jesli tak je zachwalacie tylko podajcie linka z kad je zassac 8) PoZdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 a co wlasciwie sa te omegi bo jakos z obiegu wypadam i skad je moge pociagnac ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 a co wlasciwie sa te omegi bo jakos z obiegu wypadam i skad je moge pociagnac ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 a co wlasciwie sa te omegi bo jakos z obiegu wypadam i skad je moge pociagnac ?ja słyszałem, ze to najwydajniejsze detonatory.... Ale czekam na linka... bo to nie są firmowe nvidi stery... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ropersik Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 a co wlasciwie sa te omegi bo jakos z obiegu wypadam i skad je moge pociagnac ?ja słyszałem, ze to najwydajniejsze detonatory.... Ale czekam na linka... bo to nie są firmowe nvidi stery... http://windows2002.prv.pl/pozdro :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 sorki za te 2 posty jakos samo sie walnelo 1 raz czytalem o omedze i z chcecia zobacze zwlaszcza ze win xp czepia mi sie czasem do czegos jak sciagam cos za pomoca kazyy bez kazyy lata jak morderca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacobi Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 :D Get them :arrow: http://www.omegacorner.com/, in the nvidia section. :lol: :!: I have uploaded the Win2k/XP set at :arrow: http://www.accesscable.net/~sruxton/driver..._omega_1080.exe :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...